Ugledni historičar snimio čudovište Loch Nessa: Vidio sam veliko sivo biće

Radiosarajevo.ba
Ugledni historičar snimio čudovište Loch Nessa: Vidio sam veliko sivo biće
Foto: Twitter / Loch Ness
Ugledni vojni historičar Ricky D. Phillips misli da njegova fotografija koju je snimio prošlog četvrtka finalni dokaz da postojanja Loch Ness čudovišta, piše The Sun.

Phillips koji radi i kao turistički vodič iskoristio je stanku koju je imao od grupe koju je vodio i prošetao se uz rijeku Oich i snimio fotografiju oko 90 centimetara dugog vrata i glave koja je kao "lopta za rugby".

"Vidio sam sivo biće, koje je bilo pomalo kao ptica, u vodi. Njegov vrat bio je približno oko 90 centimetara dug, glavu kao lopta za rugbi i grbu preko očiju. Prizor me šokirao”.

Naime, Phillips je ispričao kako je dan ranije kraj jezera čuo čudan zvuk kao da je neko ispuhivao zvuk kao Darth Vader, lik iz filmskog serijala Star Wars.

Službeni registar susreta sa čudovištem Loch Ness jezera prihvatio je sliku kao 11. viđenje mističnog bića ove godine te su ustvrdili kako dodatni kredibilitet snimci daje ugled fotografa.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije