Tvrdi da ima 49 godina, ali niko joj ne vjeruje: 'Izgledam 20 godina mlađe zbog ovoga'

0
Radiosarajevo.ba
Tvrdi da ima 49 godina, ali niko joj ne vjeruje: 'Izgledam 20 godina mlađe zbog ovoga'
Foto: Collage / @tiktokjulies

Svi želimo izgledati dobro za svoje godine, ali starenje i genetika imaju svoje planove.

Međutim, jedna influenserica tvrdi da joj je to što nema djecu pomoglo da ostane mladolika - jer obožavatelji odbijaju vjerovati njenim stvarnim godinama.

Brazilska kreatorka sadržaja Jules zadivila je ljude svojim mladolikim izgledom. Poznatija kao @tiktokjulies, pjevačica redovno objavljuje videe o svom izgledu i životnoj volji u srednjim godinama.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Nakon što je stekla preko 86.000 pratitelja, mnogi i dalje odbijaju povjerovati da ima 49 godina jer pjevačica i dalje nosi kratke topiće i pokazuje trbušnjake.

Uprkos tome što je rođena 1974., redovna korisnica Tiktoka čini žene upola mlađe od nje ljubomornim na njen izgled i postala je viralna na ovoj platformi rošle godine. Međutim, ni Jules se ne boji podijeliti svoje tajne ljepote.

@tiktokjulies

Felt like I really got slapped 🫠🤣

♬ how i love being a woman - editdiaary

U kratkom videu "uzvratila je udarac" trolovima s natpisom "Dob: 49...bez djece, sat otkucava" prije nego što je podijelila nekoliko zanimljivih trenutaka iz svog života.

Od provođenja vremena u teretani do odmora na suncu, čini se da ova TikTok zvijezda nije zabrinuta hoće li uskoro imati djecu i čak je implicirala da joj je njena odluka pomogla da ostane mlada. Iako je možda uvjerena da je pronašla izvor mladosti, drugi ipak nisu htjeli vjerovati da je ona zaista kasnim 40-im, javlja Vecernji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije