Turski horoskop za 2024. godinu: Jedan znak čeka mnogo novca, drugi promjena u ljubavi

2
Radiosarajevo.ba
Turski horoskop za 2024. godinu: Jedan znak čeka mnogo novca, drugi promjena u ljubavi
Foto: Facebook / Turski horoskop / Istanbul

Prema ovom horoskopu, poznatog turskog astrologa Murata Koyuna, ova 2024. godina biti će prekretnica za neke horoskopske znakove.

U 2024. većina će se usredotočiti na duhovni razvoj i duboko preispitivanje.

Turski horoskop za 2024. godinu!

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

BHmeteo objavio prognozu za naredni period: Uživajte u suncu - evo kad se vraćaju kiša i grmljavina

Ovan

Očekuju vas izazovi s ostvarivanjem ciljeva jer mogli biste im se suviše posvetiti, a time zanemariti vlastito zdravlje. Godina je povoljna za širenje porodice. Zvijezde vam se smiješe ako vam je želja prinova ili ulazak u bračni odnos. Imat ćete mnogo prilika ostvariti prijateljstva pa ih stoga prigrlite jer ćete kroz njih, lakše napredovati.

Bik

Ključno je ostati uporan. Znate i sami kako ste sposobni to učiniti, a uspjeh će ovisiti isključivo u vašoj spremnosti. Prva polovica godine povoljna je preseljenje. Ne razmišljate previše o prilikama koje vam se nude. Ako je jedna od njih investicija u nekretnine, sada je vrijeme da to i učinite.

Blizanci

Očekuje vas uspjeh. Dugo ste i marljivo radili nadali se njegovu dolasku, a sada je napokon ovdje. No, morat ćete ipak uložiti još malo napora kako biste uživali baš u onim plodovima o kojima ste sanjali. Suočit ćete se s nekim porodičnim situacijama, ali možete ih prebroditi. Samo se oslonite na sistem podrške koji imate u prijateljima.

Pred vama je godina s ponekim izazovima i periodima nestabilnosti. Ako se već sada pripremite i naučite upravljati vlastitim emocijama, lakše ćete ih prebroditi i imati priliku ostvariti karijerni napredak. Možete očekivati proširenje porodice.

Istanbul
FOTO: AA: Istanbul

Lav

Godina koja dolazi idealna je za ostvarivanje velikih pomaka u sferi osobnog razvoja. Pred vama je mnoštvo prilika za proširivanje kontakata koji vam kasnije mogu uvelike pomoći. Nesigurne osobe neće imati budućnost, budite toga svjesni i napustite ih čim prije. Oni koji već sada uviđaju budućnost s partnerom imaju sigurne temelje koje valja njegovati.

Djevica

Očekuje vas godina ispunjena obavezama koje od vas zahtijevaju posvećenost i efikasnost. Pazite kako ne biste ulazili u nepotrebne sukobe jer će se njihove posljedice dugo provlačiti i utjecati na vaš rad. Već ste naučili birati svoje bitke i znate kako se zaštiti od tuđih percepcija koje nemaju temelje pa nastavite to i činiti. Naučite si biti na prvom mjestu, piše Žena. 

Vaga

Pred vama je godina koja nudi mnoštvo finansijskih mogućnosti stoga budite praktični i razmislite o investicijama jer bi vam se mogla ostvariti dobit. Savjetujte se sa stručnjacima. Izazovi su vezani uz djecu, ako ih imate. Tražit će od vas predanost. Moguća je promjena ljubavnog statusa.

Istanbul
FOTO: AA: Istanbul

Škorpion

Preispitajte vlastite vrijednosti jer one su ključ nadolazećih promjena. Dobro razmislite koga želite zadržati u životu te zašto. Prva polovica godine donosi vam izazov – morat ćete se odlučiti o karijernim situacijama i u kojem smjeru želite nastaviti.

Strijelac

Bit ćete iznimno aktivni i uspješni u ostvarivanju ciljeva. Ipak, morat ćete voditi računa o jednom segmentu života – vlastitom zdravlju. Nikako ga ne zanemarujete jer pred vama su intenzivni dani. Ako radite na proširenju obitelji, vaša želja će se ostvariti.

Fokusirani ste na zaradu, ali kako biste to ostvarili morat ćete biti prilagodljivi i brzo reagirati na novonastale okolnosti. Ne bježite od novih poznanstava jer sada su vam potrebna i korisna. Očekujte rješenja u sferi nekretnina.

Donosimo veliki godišnji horoskop: Evo kome se smiješi sreća u ljubavi, a kome stižu veliki troškovi

Donosimo veliki godišnji horoskop: Evo kome se smiješi sreća u ljubavi, a kome stižu veliki troškovi

Vodenjak

Suočit ćete se s poslovnim izazovima i morat ćete zbog toga dobro razmisliti o trenutnim i budućim projektima. Neke stvari trebaju još ostati u ladici i pričekati bolje vrijeme. Mogla bi vam se dogoditi promjena profesije, što će se pokazati korisnim za budućnost.

Ribe

Uspjet ćete se riješiti loših navika i napokon ostvariti očekivani napredak. Prva polovica godine naklonjena je rješavanju finansijske situacije, a druga pravnih pitanja te ključnih životnih odnosa. Vjerujte svojoj intuiciji, ali za što bolji uspjeh, uključite i razum. Morate pronaći ravnotežu, a 2024. godina idealna je za rad na tome.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije