Trumpov slavljenički ples hit na TikToku, pogledalo ga više od 25 miliona ljudi

1
Radiosarajevo.ba
Trumpov slavljenički ples hit na TikToku, pogledalo ga više od 25 miliona ljudi
Foto: Screenshot / Youtube / Trump zaplesao s Rossom

Kandidat za američkog predsjednika, Donald Trump, nastavlja kampanju punim gasom, a to znači i da obara neke rekorde.

Trump je nedavno bio gost u podcastu poznatog streamera Adina Rossa, na platformi Kick, i taj intervju imao je u jednom trenutku 583.000 pregleda.

Ovo je odmah postao najgledaniji Rossov intervju, a s "trona" je zbacio podcast u kojem je gostovao muzičar Playboi Carti, koji je imao 487.000 pregleda.

Mladić iz Bileće ulovio ogromnu 'neman': Pogledajte kako izgleda

Mladić iz Bileće ulovio ogromnu 'neman': Pogledajte kako izgleda

Stream u kojem je gostovao Trump bio je relativno kratak i završio se nakon 95 minuta, a u prostoriji su pored Trumpa i Rossa bile i pristalice republikanskog kandidata za predsjednika SAD.

Da upotpuni događaj, Ross je Trumpu poklonio i posebno uređeni Tesla Cybertruck, za koji je Trump rekao da je "nevjerovatan".

@realdonaldtrump

@adin

♬ original sound - President Donald J Trump

Kako bi obilježio obaranje rekorda, Trump je na TikToku objavio snimak gdje pleše s Rossom uz prigodan natpis, a taj video je pogledalo više od 25 miliona ljudi.

Ovo nije prvi put da Donald Trump gostuje kod nekog popularnog streamera - na primjer, 2023. gostovao je u Full Send podcastu, a u junu ove godine je bio gost kod Logana Paula.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije