TikTok senzacija: Žena otkrila suprugu da je trudna, njegova reakcija postala hit

0
Radiosarajevo.ba
TikTok senzacija: Žena otkrila suprugu da je trudna, njegova reakcija postala hit
Radiosarajevo.ba / Njegovoj sreći nema kraja

Rachel Kabeya odlučila je podijeliti prekrasan trenutak sa svojim suprugom Chrisom na TikToku - objavom koja je osvojila srca mnogih diljem interneta.

U videu koji je postao viralan, Rachel je svoju odluku da je vrijeme za porodično proširenje priopćila na poseban način. Na ormariću nasuprot ulaznih vrata stavila je test za trudnoću i dječje tene.

Kada je Chris shvatio značenje simbola pred sobom, njegov je izraz sreće i uzbuđenja bio nevjerojatno srdačan. Bez riječi, ali s preplavljujućim emocijama, odmah je zagrlio Rachel, potvrđujući njihovu radost i uzbuđenje zbog nadolazećeg proširenja porodice.

Važno obavještenje za građane: U utorak izmjene režima saobraćaja u Sarajevu

Važno obavještenje za građane: U utorak izmjene režima saobraćaja u Sarajevu

Video je brzo postao viralan, privlačeći više od 62.5 miliona pregleda i preko 8.5 miliona lajkova. Ova nevjerojatna reakcija i trenutak istinske intimnosti dodatno su potvrdili koliko je posebno i emotivno iskustvo dijeljenje ovakvih vijesti s najbližima.

@honeybleuu

Surprised him after his workout with the best of news 🤍 #pregnancyannouncement #babyonboard #babyontheway #pregnanttok

♬ original sound - Hana Effron

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije