Oduševila Tik Tok zajednicu: Djevojčica (1) bez straha skočila u bazen

2
Radiosarajevo.ba
Oduševila Tik Tok zajednicu: Djevojčica (1) bez straha skočila u bazen
FOTO: Društvene mreže / Djevojčica se ohrabrila skokom u vodu: Videozapis ima oko 3,6 miliona pregleda

Colleen Stanley je na svom TikTok profilu podijelila videozapis prvog skoka u bazen svoje kćeri stare jednu i pol godinu. Malena je s mamom bila na bazenu, a videozapis prikazuje trenutak u kojem djevojčica stoji na dasci za skakanje, dok je njezina mama čeka u bazenu. Djevojčici je trebalo nekoliko trenutaka da se odvaži skočiti, ali kada je to učinila, ljudi oko nje su počeli pljeskati od uzbuđenja.

Videozapis je u nekoliko dana pogledan 3,6 miliona puta, a mnoge je impresionirala hrabrost djevojčice. “Malena je hrabrija od većine nas u odrasloj dobi”, “Mala, ali hrabra”, “Bravo! I mi smo to isto radili s našom djecom, htjeli smo im čim prije ukloniti taj strah od skakanja u vodu”, “Bila je odlična, bravo malena!”, “Moram priznati da skače bolje od mene”, “Preslatko! Vjerujem da će joj biti drago pogledati ovaj video kad odraste”, samo su neki od pozitivnih komentara.

Bećirović u UN-u: Usvajanje Rezolucije o genocidu predstavlja doprinos jačanju istine i pravde

Bećirović u UN-u: Usvajanje Rezolucije o genocidu predstavlja doprinos jačanju istine i pravde

@mommastan

#baby #babyswimming #dive #pool #cutebaby #fyp #momlife #swimteam #swimming

♬ original sound - Colleen Stanley

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije