Tiktokerica ostala šokirana u trgovini koja je u bh. susjedstvu: 'Imaju Coca Colu od dva litra?'

0
Radiosarajevo.ba
Tiktokerica ostala šokirana u trgovini koja je u bh. susjedstvu: 'Imaju Coca Colu od dva litra?'
Foto: Unsplash / Trgovina / Ilustracija

Na početku videa je pokazala gotova jela u frižiderima i upitala znaju li ovi ljudi sami složiti sendvič. Potom je prešla u odjel slatkiša.

"Jeste li znali da ovdje nema Kinder Surprise jaja već i Kinder Joy kao i u Americi?", upitala je. Onda je odlučila snimiti grickalice. "Je li moguće da ovdje svi samo grickaju?", pitala je.

Nije se mogla načuditi tome koliko slatkiša ovdje imaju u ponudi u svojim supermarketima. "Samo police i police i police slatkiša. Ako niste znali ovdje imate za kupiti Haribo bombone koji su postali viralni u zadnje vrijeme", rekla je i snimila iste te naglasila kako ih se uvozi iz Švedske. Nije joj bilo jasno kako Hrvati imaju toliko vrsta čokolade u ponudi.

Stari Grad Visoki: Priča o čudesnom dragulju srednjovjekovne Bosne

Stari Grad Visoki: Priča o čudesnom dragulju srednjovjekovne Bosne

"Zašto su supermarketi u državi koja je siromašnija od Italije bolji nego u Italiji?", zapitala se. Iznenadilo ju je što imaju pudinge u vrećicama. Ono što je sve šokiralo je to što se čudila pakiranju Coca-Cole od dvije litre. "Piju li oni ovo odjednom? Ovo je veće od glave mog supruga", rekla je. 

Snimala je police s keksima i kolačima te tvrdila kako je to uobičajena pekara u Hrvatskoj. Šokirala se što se jaja drže u frižiderima. "Mislila sam da se ovo događa samo u Americi", rekla je. Njena objava izazvala je mnoštvo reakcija u komentarima, a jedna pratiteljica joj je napisala da se ne žali već da se vrati u Ameriku ako joj ne odgovara ovdje.

@yvanabee

Things in a european grocery store that will out any american in a coma. As always a disclaimer because Europeans don’t get it: - this is satire - i am making fun of europeans who go to america and do the same thing BUT NOT FOR SATIRE #europe #europeangrocerystore #americangrocerystore #america #eu #usa #americanfood #americans

♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs - Skittlegirl Sound

"Hrvatska ne bi bila ni u top 10 da postoji 10 zemalja na svijetu", odgovorila joj je autorica videa u komentaru. Dodala je kako je mislila da sve trgovine u Hrvatskoj izgledaju kao tržnice jer smo jako siromašna zemlja. "Zašto su toliko lijeni raspakirati kutije i napuniti police", upitao je jedan njen američki pratitelj. 

"Nemoj osuđivati Hrvatsku", napisali su joj u komentarima, a ona je odgovorila da je Hrvatska bila dobra, ali da je Slovenija bolja. Naglasila je kako su Hrvatska i Slovenija, po njenom mišljenju, bolje od Italije. "I nekako bi svaka vrećica bilo čega tamo bila zdravija nego u SAD-u", poručio joj je pratitelj, piše Direktno.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije