SAD / Susjed postao viralan: Priredio iznenađenje za dječaka koji mu je "dosađivao"

02. 09. 2020. u 08:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 87

Kad ga je sigurnosna kamera neprestalno upozoravala da se dječak stalno vozi biciklom na njegovom prilaznom putu, učinio je samo jednu stvar, i to onu potpuno ispravnu, koja je izazvala salvu pozitivnih reakcija.

Stanovnik Salt Lake Cityja, koji je dio tima Canyon Chasers, uzeo je kredu u ruke i ocrtao - trkalište.

Dječak, ali i ostali susjedi naprosto su se oduševili i zabavljali su se savladavajući "prepreke". Iznova, i iznova, i iznova.

Staza je privukla mnoge susjede koji su koristili priliku da je "isprobaju" pa je bilo tu i nešto odraslije djece na biciklima, ali i mama s kolicima.

A kada padne kiša i izbriše nacrtanu stazu, on opet uzme kredu u ruke i ponovo je nacrta, piše Bored Panda.

Mike Sington, inače ekspert za slavne osobe i bivši izvršni direktor TV-a, tragao je i tragao i uspio otkriti ko su vlasnik kuće i dijete na biciklu, te ih povezao s profesionalnim vozačima Kurtom Buschom, Johnom Hunterom Nemechekom i Clayom Millicanom koji su im htjeli poslati neke poklone jer su bili tako sjajni.

Susjed je želio ostati anoniman, potpuno nezainteresiran za "slavu", već samo za dobra djela. Sington je kazao da je onakav kakvim ga i zamišljamo - dobar, prijatan, blag...

Snimak koji je podijeljen na društvenim mrežama vrlo brzo je postao viralan i već ima 9 miliona pregleda.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA