Suprug joj je nakon nekoliko godina braka postao ‘brat’: ‘Živimo s mojim novim mužem i sretni smo’

0
Radiosarajevo.ba
Suprug joj je nakon nekoliko godina braka postao ‘brat’: ‘Živimo s mojim novim mužem i sretni smo’
Foto: Pixabay / Ilustracija

Dok većina ljudi pretpostavlja 'u dobru i zlu' znači povremenu svađu ili teška vremena, jedna je žena održala svoju zakletvu uprkos srceparajućem preokretu događaja.

Naime, Kris je imala 16 godina kada se zaljubila u svog supruga Brandona, a od trenutka kada su se upoznali bili su gotovo nerazdvojni.

Uprkos tome što je bila tako mlada, opisala je svoju prvu ljubav kao "jedinu za vijeke vjekova" i bili su zajedno koliko god su mogli, piše The Sun.

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

U nesreći kod Dervente smrtno stradao dječak iz FK Tekstilac: Išao na utakmicu voljenog kluba

Nije prošlo dugo prije nego što su se i vjenčali, a par je izmijenio zavjete u augustu 2006. godine. Međutim, samo dvije godine kasnije, tada 24-godišnja Kris primila je groznu vijest da je njezin voljeni suprug Brandon sudjelovao u velikoj prometnoj nesreći

Iako je Brandon preživio, ostao je u komi dva mjeseca i proveo je mjesece na fizikalnoj terapiji nakon što je dobio tešku traumatsku povredu mozga.

Koliko sedmično zarađuje najpopularnija tiktokerica na svijetu? Ovo je njena zarada samo od pregleda

Koliko sedmično zarađuje najpopularnija tiktokerica na svijetu? Ovo je njena zarada samo od pregleda

Sada vezan za invalidska kolica, bori se s osnovnim kretanjem, komunikacijom, gubitkom pamćenja i potrebna mu je danonoćna njega.

Razumljivo, odnos para se s godinama promijenio iz romantičnih partnera u platonski odnos, a Brandon je Kris počeo od milja zvati svojom "malom sestrom". Kris je također doživljavala Brandona više kao svog "brata" nego kao muža.

"Mislim da riječi 'brat i sestra' sada bolje definišu naš odnos. Ali uvijek ću ga nositi u srcu", rekla je Kris. Uprkos promjeni statusa veze, Kris je bila uz Brandona i podržavala ga, ali uvijek je željela više.

Dvije godine nakon Brandonove nesreće, Kris je objasnila da želi nastaviti dalje. U videu na TikToku prisjetila se: "Nakon dvije godine tugovanja i slomljenog srca, donijela sam bolnu odluku da nastavim dalje. Čeznula sam za obitelji, djecom, partnerom, ali znala sam da ću uvijek voljeti Brandona i željela sam poštovati svoje zavjete da ću ga voljeti tokom bolesti i zdravlja."

@followmetothemouse

There is no way to share our story in a minute. There were years of heartbreak and struggle that are a part of our story. But this is a quick clip of the last 15 years💚 #tbisurvivor #storytime #storytelling #caregiversoftiktok #tbiwife

♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound

Kris i Brandon više nisu službeno bili u vezi, ali je ona ostala njegova njegovateljica i zakonska skrbnica. Kris je 2014. godine upoznala Jamesa na internetu.

U početku je bila zabrinuta kako će potencijalni novi partner reagovati na njenu situaciju s Brandonom, ali za samohranog oca Jamesa odluka je bila laka. "James je slušao moju priču i ništa mu nije smetalo. Iz nekog razloga, odlučio je da je to lijepa priča i da želi biti dio nje", dodala je.

Muškarci su se sreli nedugo nakon toga, trojac je zajedno odlazio u crkvu, a James je uskočio da pomogne oko Brandonove njege.

"U jednom trenutku sam ih ostavila same i otišla u kupaonicu, a kada sam se vratila, vidjela sam Jamesovu ruku kako nježno drži Brandona. U tom sam trenutku znala šta nosi moja budućnost", rekla je Kris.

Nije poznato kada su se Kris i Brandon razveli, no Kris se udala za Jamesa, a njen bivši suprug podržava par. James živi s Krisom i Brandonom, a on i Brandon razvili su sjajan odnos.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije