Turisti se prepustili seksu nasred ulice dok su drugi snimali njihovu "akciju"

Radiosarajevo.ba
Turisti se prepustili seksu nasred ulice dok su drugi snimali njihovu "akciju"
Foto: Slobodna Dalmacija / Dvoje mladih prepustilo se strastima nasred ulice u Splitu

Izgleda da turističko ludilo u Hrvatskoj pomalo izmiče kontroli, redovno u medijima osvanu neki šokantni detalji. Najnovija šokantna vijest dolazi iz Splita. 

Pijani gosti koji u sitne noćne sate viču po ulici i zvone komšijama na vrata tek su dio njihove ljetne svakodnevice, no situacija kojoj je svjedočio čitatelj Slobodne Dalmacije iznenadila bi i one najtolerantnije.

Kako je javio jedan šokirani Splićanin, u nedjelju negdje iza ponoći, baš kad je susjedstvo pomalo utihnulo, probudili su ih neobični zvukovi pod njihovim prozorom.

Slobodna Dalmacija piše da su se s ulice su se začuli glasni uzdasi ženske osobe, a kad je čitatelj provirio kroz prozor, imao je što vidjeti - dvoje mladih prepustilo se do kraja strastima. 

Da situacija bude još bizarnija, samo nekoliko metara dalje od njih, skriveni iza nekakvoga zida, drugi turisti snimali su njihovu "akciju".

Kako svjedoči čitatelj Slobodne Dalmacije, po govoru se moglo čuti da je riječ o britanskim gostima, a sve zajedno na kraju su potjerale komšije. Više pročitajte na portalu Slobodne Dalmacije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije