Mladić iz Sirije u Njemačkoj: Imam fetiš, volim biti seksualni rob

Radiosarajevo.ba
Mladić iz Sirije u Njemačkoj: Imam fetiš, volim biti seksualni rob
Foto: Pinterest / Ilustracija

Kada je u Siriji krenuo rat, Bahri je imao 18 godina. Četiri godine kasnije taj student građevine s porodicom je napustio njihov dom u Damasku, odakle su se uputili u Njemačku. Sada mu je 25 godina, a život mu ne može biti drugačiji od onoga što je napustio.

Između lekcija njemačkog jezika i dva posla: konobarenja i čišćenja, Bahri se opušta kao seksualni rob. Bahri mu nije pravo ime, piše Vice. To je nadimak koji je novinar izmislio kako bi mu sakrio identitet.

"Sviđa mi se kad sam zavezan i pretučen. Pored toga volim biti na uzici i lajati kao pas. Volim bol, ako nije prejaka", ispričao je Bahri novinaru.

Svoj fetiš ima većinu odraslog života, ali nikad ga nije mogao ispuniti u Siriji, gdje se u nekim gradovima ljude ubija zbog njihove seksualnosti.

"Život u Siriji je vrlo težak jer nema slobode. Da je iko saznao mogao sam biti kažnjen. Tako se osjećam od svoje 13. Gledao sam film s jednom snažnom ženom. Tada sam shvatio da volim kada mi žena naređuje. nisam znao što da radim s tim osjećajima. Idućih pet godina mislio sam da sam bolestan. Tek s 18 pročitao sam članak na internetu i shvatio da nisam sam", ispričao je mladić.

U Berlinu ima prijateljicu koja mu je priznala da je biseksualna, kako je ona vjerovala njemu, tako je i on njoj. Ona je prva koja mu je objasnila kako su njegove fantazije sasvim normalne, a ne bolest.

Prvu partnericu našao je na internetu, a prije prvog susreta bio je jako nervozan. Prvo su se našli u baru kako bi se upoznali, što mu je malo pomoglo.

"Bez obzira srce mi je lupalo kao ludo kada smo krenuli prema njoj. Nisam joj rekao da mi je prvi put, ali siguran sam da je znala. Međutim, u trenu kad sam ležao pod njenim nogama, osjetio sam se sigurnije nego u dugo vremena. Rado bih ostao tamo zauvijek", prisjetio se.

Njegova porodica i prijatelji iz Sirije nemaju pojma o njegovom fetišu. U sve ovo vrijeme otišao je i profesionalnoj domini, ali, kaže, nije mu se baš svidjelo.

On nije jedini izbjeglica koji je tek u Njemačkoj mogao razviti svoju seksualnost. "Imam prijatelja koji je gej. U Siriji bi zbog toga završio u zatvoru."

No, nije mu sve tako sjajno u Njemačkoj, na vlastitoj koži osjetio je rasizam. Bilo je slučajeva kada bi rekao da je iz Sirije, žena bi se okrenula i otišla. 

Dodaje da s jedne strane shvaća zašto Nijemci imaju predrasude, mediji izvještavaju o njima samo u negativnom kontekstu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije