Skandalozna snimka: Producent popularnog dječjeg TV kanala snimao se u kadi sa maloljetnom zvijezdom

0
Radiosarajevo.ba
Skandalozna snimka: Producent popularnog dječjeg TV kanala snimao se u kadi sa maloljetnom zvijezdom
Foto: Screenshot/Twitter / Amanda Bynes i Dana Schneider u jacuzziju

Društvenim mrežama kruži video snimka koja prikazuje navodnog 'zlostavljača' Dana Schneidera, koja ga prikazuje u hidromasažnoj kadi s tada 16-godišnjom glumicom Amandom Bynes.

Ova je snimka procurila u javnost nakon objavljivanja dokumentarca Quiet On Set: The Dark Side Of Kids TV, u kojem su iznesena brojna zabrinjavajuća svjedočanstva o Nickelodeonu za vrijeme poslovanja spomenutog Schneidera.

Schneider se suočio s nekoliko optužbi za stvaranje toksičnog radnog okruženja na setovima svojih emisija na Nickelodeonu, a mnoge bivše dječje zvijezde oglasile su se i navele da ih je Schneider verbalno vrijeđao, davao prednost određenim zvijezdama u odnosu na druge te se neprimjereno ponašao prema mladim glumicama.

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Petak u Sarajevu: Vozačima uručena 645 prekršajna naloga

Te su optužbe godinama kružile, a neke bivše dječje zvijezde i insajderi iz industrije odlučili su javno progovoriti protiv njega. Zanimljivo je da je Nickelodeon 2018. godine objavio da su se Schneider i ta TV mreža razišli, no razlog za takvu odluku nikada nije otkriven.

Iako Bynes nikada nije konkretno optužila Schneidera za neprimjereno ponašanje, sada se pojavio novi snimak koji prikazuje njih dvoje u hidromasažnoj kadi. Bynes je tada imala 16 godina te je nosila kupaći kostim, dok je 20 godina stariji Schneider sjedio samo nekoliko centimetara dalje od nje u kadi potpuno odjeven.

Ovo je naizgled bio dio njenog skeča Amandin jacuzzi, u kojem je bivša zvijezda Nickelodeona dovodila goste iznenađenja u hidromasažnu kadu i postavljala im pitanja. Schneider je navodno sam napisao ovaj skeč. Komentatori na društvenim mrežama ovu su njihovu scenu okarakterizirali kao 'vrlo neugodnu', prenosi Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije