Sedmični horoskop do 25. juna: Jedan znak neka očekuje značajan priliv novca

0
Radiosarajevo.ba
Sedmični horoskop do 25. juna: Jedan znak neka očekuje značajan priliv novca
Foto: Pixabay / Novac

Objavljen je horoskop za sve znakove zodijaka od 19. do 25. juna 2023. godine, provjerite šta su zvijezde pripremile za vaš znak.

Koji će biti najsretniji dani svakom horoskopskom znaku?

Ovan

Sedmični horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine kaže da će ova sedmica Ovnovima biti veoma produktivna. Dobijate ponudu da udružite snage sa osobom koja ima više iskustva od vas. Bilo bi mudro da ovu ponudu iskoristite. Novčana situacija bez većih promjena, povedite računa da se ne upuštate u ishitrene kupovine. Zauzete u ljubavi očekuje prijatno iznenađenje. Slobodni Ovnovi bi trebalo da se opuste. Prihvatite poziv za izlazak, sjajno ćete se provesti. Najbolji dani bit će vam četvrtak i nedjelja.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Bik

Postoje neke prepreke na poslu koje vam ne dozvoljavaju da napredujete brzinom kojom želite. Ukoliko osobe sa kojima sarađujete ne mogu da odgovore na zahtjeve, promijenite 'ekipu'. Finansijska situacija je stabilna, dobro 'baratate' novcem. U ljubavi i dalje mučite iste muke. Okrenite nov list, mnogo je lakše nego što vam se čini. Slobodni Bikovi bi mogli da započnu romansu na poslu. Prija vam pažnja. Provjerite holesterol. Najbolji dani biće vam srijeda i subota.

Blizanci

Ove sedmice vaš problem nedostatka koncetracije dolazi do izražaja i mogao bi da vas 'uvali' u nevolje. Njegujte svoje vještine, imate mnogo toga da ponudite, ne dozvolite da sve propadne jer vam je u jednom trenutku bilo dosadno. 'Vuk dlaku menja, ali ćud nikad.' Ne očekujte od partnera da pristane na vase 'slobodoumne' stavove. Slobodni Blizanci će se naći u 'nebranom grožđu', treba da biraju zmeđu dvije simpatije. Najbolji dani su ponedjeljak i četvrtak.

Rak

Sedmično horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine ima dobre vijesti za vas. Očekuje vas radna sedmica, ali izuzetno produktivna. Ne plašite se da kažete šta vas ometa u radu, problemi će biti riješeni za čas. Mogući su manji troškovi koje niste predvidjeli. Uz malo štednje, lako ćete isplivati iz problema. Zauzete pripadnike ovog znaka očekuje prelijepa sedmica, partner vam planira iznenađenje za vikend. Slobodni razmišljaju o bivšoj ljubavi. Najbolji dani bit će vam srijeda i nedjelja.

Šta ste po keltskom horoskopu? Postoji 13 znakova, evo šta otkriva o vama

Šta ste po keltskom horoskopu? Postoji 13 znakova, evo šta otkriva o vama

Lav

Početak sedmice će biti donekle naporan, sve što radite morat ćete da ponavljate, stalno će nedostajati neki 'sastojak' da se posao kompletira. U drugoj polovini vas očekuju prijatna iznenađenja, i poslovna i ljubavna. Slobodni Lavovi nailaze na osobu koja će im 'uzdrmati svijet' i natjerati da preispitaju svoje stavove. Ukoliko ste nedavno imali problema sa zglobovima, ove sedmice su tegobe naglašene. Najbolji dani bit će vam petak i nedjelja.

Djevica

Obećavajuća sedmica za Djevice. Lako dolazite do uspjeha, imate širok krug prijatelja i poznanika iz sfere posla kojim se bavite i to će vam ove sedmice biti od velike koristi. Ako ste u brku ili vezi, očekujte peokret u odnosu sa partnerom. Stvari se drastično mijenjaju na bolje. Slobodni veoma strastveni i raspoloženi za flert. Mogući su problemi sa leđima. Najbolji dani su utorak i četvrtak.

Tri znaka će imati ljeto za pamćenje: Oni će upoznati ljubav života, a njih čeka posebna promjena

Tri znaka će imati ljeto za pamćenje: Oni će upoznati ljubav života, a njih čeka posebna promjena

Vaga

Ove sedmice ne bi trebalo da se oslanjate na 'poznanstva' i svoj urođeni šarm. Pred vama je puno iskušenja, neće vam biti lako da isplivate iz problema. Zauzete Vage da se pripreme na dramu. Partner će vam postaviti ultimatum. Slobodni uživaju u neobaveznim odnosima i druženju bez obaveza. Povedite računa o pritisku, mogao bi da vam stvara probleme. Najbolji dani će biti četvrtak i nedjelja.

Škorpija

Dosta rada, ali i napretka. Tako bi najprije mogla da se opiše sedmica pred vama. Nemojte da zanemarite pomoć starijih kolega, bit će vam dragocjena. Mogući su sitniji problemi u porodici, stariji član se oslanja na vašu pomoć. Ako ste kratko u vezi, ova sedmca bi mogla da bude prelomna. Škorpije imaju puno udvarača, ali nijedan nije po njihovoj meri. Najbolji dani bit će petak i subota.

Mračne tajne Zodijaka: Ovu stvar skrivaju svi horoskopski znakovi

Mračne tajne Zodijaka: Ovu stvar skrivaju svi horoskopski znakovi

Strijelac

Sedmični horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine ima dobre vijesti za Strijelčeve. Iz saradnje sa jednom muškom osobom proizilazi uspjeh. Ljubavna situacija je pomalo neobična. Grčevito se držite partnera, ali su vam takođe i svi 'radari' uključeni i raspoloženi ste za flert. Pazite da ne izgubite osobu koja vam je dragocjena. Ako niste skoro bili kod zubara, ove sedmice bi trebalo da prekontrolišete stanje. Najbolji dani će biti utorak i subota.

Jarac

Pomalo spora sedmica, ne uspijevate da ostvarite zadate ciljeve. Nemojte da se nervirate zbog odlaganja, ispostavit će se da je to bilo daleko bolje za vas. Finansijska situacija se popravlja, očekujte priliv novca. Zauzeti donose odluku. Stavljaju tačku na toksičan odnos. Od ove sedmice im sve kreće u životu. Slobodni usphešno zavode sve oko sebe, romantika im nije naglašena. Najbolji dani bit će srijeda i nedjelja.

Koja boja donosi sreću vašem horoskopskom znaku: Kako da unesete nijansu moći u svoj život?

Koja boja donosi sreću vašem horoskopskom znaku: Kako da unesete nijansu moći u svoj život?

Vodolija

Sjajna sedmica za Vodolije. Uspješno privodite poslove kraju, a krajem sedmice započinjete nove. Dobro bi bilo da ne radite sami, okupite ekipu kojoj verujete, bit ćete još uspješniji. Ljubavna situacija vam ide na ruku. Imate dosta udvarača, pitanje je samo koga da odaberete. Prvo otkrijte šta vam je u ovom trenutku najpotrebnije – romansa ili avantura. Poslije će sve biti lakše. Najbolji dani bit će vam ponedjeljak i četvrtak.

Ribe

Sedmični horoskop od 19. do 25. juna 2023. godine savjetuje Ribama da se okrenu sebi, da se posvete dubljoj analizi svojih postupaka i malo realnije sagledaju situaciju na poslu. Da li je moguće da su se svi urotili protiv vas, kao što vam se čini? U ljubavi biste mogi da budete malo nježniji i opušteniji, strah od toga da budete povređeni vam na duže staze neće donijeti radost. Najbolji dani bit će vam utorak i subota.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije