Tri znaka će imati ljeto za pamćenje: Oni će upoznati ljubav života, a njih čeka posebna promjena

0
Radiosarajevo.ba
Tri znaka će imati ljeto za pamćenje: Oni će upoznati ljubav života, a njih čeka posebna promjena
Foto: Pexels / Ilustracija

Ljetni dani uvijek donose nove prilike, a posebno kad je riječ o rađanju emocija i ljubavnom životu.

Još više romantike donose ljetne večeri, a nekim će znakovima donijeti puno sreće pa će ovo ljeto za njih biti najznačajnije do sad - upoznat će ljubav svog života.

Ova tri znaka ispred sebe imaju ljeto za pamćenje, a jednog od njih čeka posebno velika promjena.

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

Milorad Dodik opet negirao genocid u Srebrenici i vrijeđao sve redom: Posebno se obrušio na Murphya

Djevica

Najoprezniji znak horoskopa najviše voli biti u mirnom i stabilnom odnosu. Budući da su djevice uglavnom suzdržane, neće ih biti lako izvući iz njihove ljušture, no posebnoj osobi će to uspjeti, a promjena koje se uglavnom pribojavaju donijet će im nezamislivu sreću.

Ako ste slobodni, naći ćete se na meti naročito upornog udvarača koji će se itekako potruditi da osvoji vašu pažnju, a zatim i srce. Na vama je da se prepustite i uživate jer se nećete pokajati.

Zauzeti bi mogli osjetiti turbulencije u ljubavnom odnosu koje bi vas mogle odvesti i do prekida, no u tom slučaju nećete dugo patiti jer se nova ljubav krije iza ugla. Ako ipak uspijete prevladati nesuglasice s partnerom, ljeto ćete provesti istražujući novu fazu vašeg odnosa i bit ćete sretniji i zaljubljeniji nego ikad prije.

Ova četiri horoskopska znaka čeka najsretnije ljeto u životu: Sve će im ići od ruke

Ova četiri horoskopska znaka čeka najsretnije ljeto u životu: Sve će im ići od ruke

Strijelac

Radoznalim strijelcima pronalaženje nove simpatije neće biti ni najmanje teško budući da će im njihova prirodna otvorenost otvarati sva vrata pa i ona nečijeg srca, piše Story.hr.

Međutim, iako će se obostrana simpatija roditi na prvi pogled, vi ćete biti inicijator odnosa budući da je osoba koja će vam zapeti za oko povučenija i malo teže se otvara. Vaše srce će vam reći sve što trebate znati, stoga ga poslušajte i ne odustajte od svojih osjećaja. Osvajanje će vam se definitivno isplatiti te bi se moglo pokazati da se tu radi o osobi s kojom ćete provesti ostatak života.

Ovom vatrenom znaku neće biti teško prepustiti se osjećajima i upustiti se u novu avanturu, a nekima bi već do kraja godine mogla zvoniti i svadbena zvona. Ako ste zauzeti, ovo ćete ljeto osjetiti da ste spremni za idući korak te vam se također smiješe zaruke ili brak.

Za ovaj horoskop kažu da je 'najstariji i najtačniji': Šta o vama kaže Zodijak tibetanskih monaha

Za ovaj horoskop kažu da je 'najstariji i najtačniji': Šta o vama kaže Zodijak tibetanskih monaha

Vaga

Odluka koju već dugo važete, a tiče se vašeg ljubavnog odnosa, već početkom ljeta bi mogla biti donesena te ćete partneru postaviti ultimatum koji on neće najbolje prihvatiti. Emocije će vas nastojati zadržati u odnosu koji vam ne odgovara najbolje pa je vrijeme da razum odnese prevagu i da stavite tačku na kraj.

Iako će vam možda isprva biti teško, krajem ljeta otvorit će se nova prilika i u vas će život ući osoba koja će vam odgovarati po svemu i koja će vam donijeti savršenu ravnotežu o kojoj ste oduvijek sanjali.

Ako niste u vezi, kraj ljeta će donijeti novu ljubav koja će vas u potpunosti obuzeti i zbog koje ćete zaboraviti na sve ostalo. Prepustite se i uživajte, a teške odluke ostavite za jesen. Možda će upravo ova osoba biti ta uz koju ćete odustati od odvagivanja i koja će vam lako dati do znanja da će uvijek biti tu za vas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije