Zodijak / Savršeno jutro i doručak za svaki horoskopski znak

08. 09. 2019. u 15:41:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 11

Doručak je obrok koji mnogi od nas preskaču, ali da bismo bili zdravi ovu ružnu naviku moramo mijenjati.

Evo kako bi trebalo da izgleda savršeno jutro i doručak prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan svakoga jutra doživi neko iznenađenje. Jedan dan je ovaj horoskopski znak prepun energije, a drugi dan ne može da ustane iz kreveta. Najbolje je da ovan odmah ustane, čim zazvoni budilnik i da odmah napravi lagani trening. Zatim u kupatilo i na kraju dobar doručak npr. jaja.

Bik

Bik treba ujutro polako da započne dan. Bikovi su strpljivi ljudi, ali ujutro im treba dodatnog strpljenja. Dakle, započnite dan sasvim mirno. Napravite šoljicu kafe i porciju muslija kako biste se napunili energijom. Zatim idite na dugo tuširanje da biste se zaista probudili.

Blizanci

Blizancima jutarnja rutina nije bitna. Da li će duže da spavaju ili ranije da izađu iz kuće – totalno im je svejedno. Prilagodit će se svakoj situaciji. Doduše, ujutro imaju želju za čavrljanjem. Pošto su prilagodljivi nije im bitno da li će doručkovati kod kuće ili napolju. Razgovarajte sa ljudima sa kojima živite ili nazovite najbolju prijateljicu kad nađete vremena.

Rak

Za raka je lagan početak dana idealan i takav treba i doručak da im bude. Takođe važna im je organizacija. Idealno bi bilo da sve pripreme navečer da ujutru ne bi bilo stresa. Ako treba da operete kosu, uradite to dan ranije. Tako ćete olakšati put kroz izlazna vrata.

Lav

Lav je od ranog jutra kreativan. Najbolje bi bilo da navijete budilnik nešto ranije kako biste imali vremena da nazovete prijateljicu, napravite neki obilan doručak, isplanirate veče ili jednostavno da čitate napetu knjigu. Dodatna porcija hormona sreće im je takođe jako važna. Svejedno da li riječ o mački ili partneru: malo milovanja ujutro dat će im energije za cijeli dan.

Djevica

Djevice su vrlo organizovane, gotovo savršeno. Uvijek ustaju u isto vreme i njihova jutarnja rutina je tačno određena prema njihovom senzibilitetu, piše Stvar ukusa. Sve mora biti napravljeno u pravo vrijeme. Zbog toga je najbolje da večer prije napraviš listu zadataka. Svejedno je šta ćeš gore da napišeš: pranje kose, pravljanje doručka ili trčanje – dok god se držiš reda, dobro ćeš započeti dan.

Vaga

Za vage je važan pravi balans. One žele da uđu u svakodnevicu sa harmonijom i ujednačenošću. Važna im je šoljica kafe i vrijeme za sebe. Zatim njega lica u kupatilu. Za vrijeme doručka vage čitaju najnovije vijesti kako bi upućene krenule u svakodnevicu.

Škorpija

Škorpije cijene rutinu. Da bi im dan dobro započeo, sve uvijek mora da se odvija u isto vrijeme. Osim toga, škorpije vole kad dan krene "sportski". Trčanje ili jutarnji trening su odličan jutarnji izbor za ovaj horoskopski znak. Prije ovog sportskog početka vole da popiju cijeđeni sok i da pojedu nešto lagano.

Strijelac

Strijelčevi vole kad jutro krene mirno: prvo meditiraju jednu rundu i iskoriste vrijeme za sebe. Važno im je da pojedu zdrav obrok. Poslije toga strijelci su spremni da se suoče sa spoljnim svijetom. Oni vole sve da znaju. Za vrijeme pranja zuba poslušajte jutarnje vijesti i imat ćete dovoljno tema za cijeli dan.

Jarac

Jarac može da se opusti tek kad su sve stvari na svom mjestu. Za njihovu jutarnju rutinu je struktura najvažnija. Treba im vremena kako bi se pobrinuli da sve bude u najboljem redu. Započnite dan tako što ćete pospremiti krevet. Zatim pospremite spavaću sobu i nađite modnu kombinaciju za taj dan. Poslije toga napravite sebi šolju kafe i uživajte u jutru.

Vodolija

Vodolije spadaju među najsrećnije znakove kada je riječ o ustajanju –odmah se probude i spremne su za akciju. Jutarnja rutina im nije previše bitna. Međutim, za njih je najgore da ostanu da sjede kod kuće. Najbolje da odmah izađu iz kuće, odu u kafić ili da se prošetaju. Ovom horoskopskom znaku nije mnogo bitno šta će ujutro pojesti, bitno je da utole glad.

Ribe

Sasvim suprotno od vodolije, ribe ne mogu odmah da napuste krevet i prigrle novi dan. Kada napokon ustanu najbolje je da se istuširaju vrućom vodom i opuste. Trebalo bi da odvojite vrijeme da se oslobodite stresa. Nakon toga slijedi zdrav doručak i cijeđeni sok.

NEMA KOMENTARA