Samo je jedan znak stvoren za vas: Provjeri koji je to

Radiosarajevo.ba
Samo je jedan znak stvoren za vas: Provjeri koji je to
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Brojni su tekstovi napisani o tome koji si horoskopski znakovi odgovaraju u ljubavi.

Međutim, za svaki horoskopski znak postoji jedan drugi koji mu savršeno odgovara - po karakteru, po osobinama… Otkrit ćemo ti tvoj par!

Ovan 

Ovan treba djevicu u svom životu. Ona je razumna i oprezna, pažljiva, pouzdana te brižna – a naročito drži spontanog, dinamičnog i ponekad nepromišljenog ovna s obje noge na zemlji. 

Bik 

Bez vodolije se bik neće dobro snalaziti. Naime, vodolija je puna energije, temperamentna je te je općenito fascinantno biće. To oduševljava bika koji se veseli i zna uživati u životu, ali je ponekad flegmatičan i spor. 

Blizanci 

Blizanci si ne mogu zamisliti život bez bika. Bik je jako strpljiv s ljudima. Osim toga je i jako srdačan i izdržljiv. Dakle, savršene karakteristike za nadopuniti živahnog blizanca.

Rak 

Ako postoji znak bez kojeg rak ne može, onda je to škorpija. Ona je hrabra, odlučna i neustrašiva. Osim toga je strastvena i vjerna. Upravo to što treba osjećajnom i suzdržanom raku. 

Lav 

Kako bi mu život bio ispunjen, lav treba vodenjaka u svom okruženju. Svejedno je li u krugu prijatelja ili porodice. Glavno da lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma te energije vodenjaka. To imponira samopouzdanim i spontanim lavovima. 

Djevica 

Strijelac je – sa svojim humorom, opuštenošću te dalekovidnošću – ponekad perfekcionistički nastrojenoj djevici savršena nadopuna.

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage trebaju ribu u svom životu, jer ona je suosjećajna, maštovita i intuitivna. Baš to što treba osjećajnim vagama koje teže za ravnotežom. 

Škorpija

Škorpijama je jako teško bez vage. Ona je osjećajna, diplomatski nastrojena te ima na ljude izjednačujući učinak. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna – pa tako ova znaka čine u prijateljstvu, na poslu te u porodici savršen duet. 

Strijelac 

Strijelcu u životu treba lav. Brižan je, odgovoran i šarmantan, ali i metodičan, objektivan i savjestan. To je za avanturistički nastrojenog, ali ponekad i lakovjernog strijelca dobra suprotnost.

Jarac 

Život jarca ljepši je ako ga može provesti s blizancem. Naime, blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni. To imponira savjesnom, često suzdržanom i pomalo tromom jarcu. 

Vodolija

Vodolija treba raka u svom životu. Rak je osjećajan, ima smisla za humor te je vrlo maštovit. Također je vrlo brižan tip. To nadopunjava vodeliju, jer ponekad zna biti vrlo impulzivna i napadna, te čak i živčana i ekscentrična. 

Ribe 

Za ribe je život bez jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentriran i vrlo pouzdan. Osim toga je vjerno biće. Upravo to što treba emocionalnom i ponekad preosjetljivom jarcu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije