Ruske influenserice tuguju: Ne žele nam prodati naše omiljene skupe krpice

0
Radiosarajevo.ba
Ruske influenserice tuguju: Ne žele nam prodati naše omiljene skupe krpice
Foto: Instagram/Anna Kalash / Anna Kalash, ruska influenserica

Bogate Ruskinje pohrlile su u Dubai u shopping nakon što su se u njihovoj zemlji zatvorile brojne trgovine, no neugodno su se iznenadile kada im je Chanel tamo odbio prodati njihove omiljene dodatke.

Nakon uvođenja sankcija Moskvi, luksuzni brend povukao se iz Rusije u znak protesta protiv invazije Vladimira Putina na Ukrajinu.

Dok Ukrajinci i Rusi ginu u ratu, imućne influencerice su nezadovoljne što im je zabranjena kupovina njihove omiljene marke.

Isprobajte ovaj recept: Ispecite ukusni i mekani kukuruzni hljeb, bez glutena i kvasca

Isprobajte ovaj recept: Ispecite ukusni i mekani kukuruzni hljeb, bez glutena i kvasca

Ruska dizajnerica interijera i influencerica Liza Litvin na društvenim je mrežama ispričala da su joj odbili prodati Chanel torbu u trgovačkom centru u Dubaiju, prenosi Index

"Otišla sam u butik Chanel u Mall of the Emirates", objavila je. "Nisu mi prodali torbu jer sam iz Rusije!"

"Tražili su moje podatke i dala sam im svoj ruski telefonski broj. Menadžer mi je zatim rekao da od danas prodaju Rusima samo ako potpišu sporazum da neće nositi svoje stvari u Rusiji."

Pjevačica i vodeća TV voditeljica modnih revija Anna Kalašnikova (37) bila je ogorčena nakon što joj je Chanel zabranio kupnju naušnica i torbe u Dubaiju. Objasnila je kako joj je menadžer u trgovini rekao:

"Znamo da ste ruska slavna osoba. Znamo da ćete te stvari ponijeti u Rusiju, tako da vam ne možemo prodati artikle našeg brenda."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije