Razočarana mladenka poslala ljutitu poruku trgovini, a kasnije shvatila svoju grešku

1
Radiosarajevo.ba
Razočarana mladenka poslala ljutitu poruku trgovini, a kasnije shvatila svoju grešku
Foto: Facebook / Vjenčanica

Buduća mladenka bila je ljuta kada joj je stigla naručena vjenčanica koja joj se niti malo nije činila kao ona na slikama.

Žena je priznala da je poslala ljutitu poruku trgovini tražeći povrat novca za haljinu i osjećala se frustrirano zbog toga će njena potraga za savršenom haljinom morati početi ispočetka, piše Mirror

Priložila je fotografije haljine koju je odabrala na lutki na kojoj je prikazan dizajn ribljeg repa s volanima, prije nego što ju je uporedila s onim kako je haljina izgledala na njoj, s mnogim detaljima koji nedostaju.

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

Vojin Mijatović otkrio ko je glasao protiv usvajanja deklaracije u NSRS

Ali, tada je shvatila svoju grešku koja ju je posramila. Naime, trgovina joj je odgovorila: "Pozdrav, obukli ste haljinu naopako, molim vas obucite je na pravi način pa vidite stoji li vam onda." Mladenka je to smatrala urnebesnim, iako se osjećala posramljeno.

Vjenčanica
Foto: Facebok: Vjenčanica

Sve je podijelila na Facebooku, napisavši: "Prije dvije sedmice stigla mi je vjenčanica. Bila sam jako uzrujana zbog toga kako izgleda i poslala sam ljutiti e-mail kompaniji želeći je vratiti. Fotografisala sam se u haljini rekavši im da ne izgleda nimalo poput onoga što sam naručila. Pa, danas sam dobila ovaj odgovor od kompanije. Ko je mogao znati da šalju vjenčanice naopako? ...haljina je zapravo ispala prekrasna."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije