Djevojka dobila iznenađujuću poruku od dečka koji je odgađao prvi spoj: Ovo nisam očekivala

0
Radiosarajevo.ba
Djevojka dobila iznenađujuću poruku od dečka koji je odgađao prvi spoj: Ovo nisam očekivala
Foto: Pexels / Telefon / Ilustracija

Jedna djevojka je postala viralna jer je podijelila iznenađujuću poruku koju je primila od muškarca koji je stalno otkazivao njihove spojeve.

Naime, iako ga nikada nije upoznala, iz vedra neba je od njega primila SMS poruku. Korisnica X-a koja se naziva samo 'Courtney', podijelila je tamo svoju priču – i zasigurno je privukla mnogo pozornosti, piše Mirror.

"Danas sam primila poruku od dečka s kojim sam planirala ići na prvi spoj", napisala je. "Dok sam čitala, sinulo mi je da taj muškarac kojeg nikad nisam upoznala niti izlazila s njim, ima više poštovanja prema meni čak i da pošalje ovu poruku, nego bilo koji muškarac s kojim sam ikada zapravo izlazila." 

Infografika | Cijene hrane na Balkanu blizu EU prosjeka: Evo gdje je BiH i ko je ispred nas

Infografika | Cijene hrane na Balkanu blizu EU prosjeka: Evo gdje je BiH i ko je ispred nas

Courtney je tvrdila da su ona i dotični muškarac uvijek željeli izaći na spoj, ali njihovi rasporedi nikad nisu bili usklađeni, te se spoj uvijek iznova odgađao. Nakon nekoliko odgađanja zaredom, činilo se da muškarac želi prijeći na stvar, šaljući dugačku poruku. Pisalo je: "Zdravo. Znam da se nikad nismo sreli pa nisam siguran je li pretjerano davati objašnjenje, ali radije ovo radim umjesto da se samo više nikada ne čujemo. Imao sam mnogo problema po pitanju zdravlja u porodici u posljednjih mjesec i po, a također sam počeo razgovarati s nekim s kim sam izlazio u prošlosti, budući da znaju situaciju i sve. Dakle, osjećam da ovo nije pravo vrijeme da se počnem viđati s nekim novim."

Čovjek se zatim također izvinio zbog nejasne situacije, dodavši: "Žao mi je što je sve ostalo samo na dopisivanju. I izvinjavam se zbog vjerovatno nepotrebno detaljne poruke." 

Žena živi u istoj kući s bivšim mužem i njegovom novom djevojkom: Dugo je poznajem, ovo me zapanjuje

Žena živi u istoj kući s bivšim mužem i njegovom novom djevojkom: Dugo je poznajem, ovo me zapanjuje

Dok se činilo da je Courtney dobro primila ovu vijest, posebno ju je zaprepastila njegova pristojnost. Dijeljenje njegove poruke na internetu stoga nije imalo za cilj 'napasti ga', već pokazati kako je sjajan osjećaj imati iskrenu komunikaciju sa strancem.

"Samo sam zatečena koliko je poštovao moje osjećaje, a ipak se nikad nismo lično upoznali", rekla je. Kasnije mu je odgovorila, napisavši: "Hej, nema problema! Objašnjenje nije potrebno, ali se cijeni. Nadam se da je sve u redu s tvojom porodicom! I bez brige, želim ti sve najbolje!"

Do sada je Courtneyina objava prikupila nevjerojatnih 49 000 lajkova, a mnogi su korisnici X-a podijelili slična iskustva. Jedna je osoba napisala: "Imala sam slično iskustvo... tip šalje lijepu poruku govoreći mi 'hvala, ali nije baš dobar trenutak za mene i vezu'. Imala sam toliko poštovanja prema njemu zbog toga." Drugi je dodao: "Još uvijek je ostao gospodin. Malo međusobnog poštovanja nikako ne škodi."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije