Razmišljaju srcem: Ova 4 horoskopska znaka se često zaljube u pogrešnu osobu

0
Radiosarajevo.ba
Razmišljaju srcem: Ova 4 horoskopska znaka se često zaljube u pogrešnu osobu
Foto: Pixabay / Ilustracija

Ljubav je potpuno čudesan osjećaj i zbog nje možemo učiniti nepredvidljive i najluđe stvari. Kada smo zaljubljeni ne primjećujemo mane voljene osobe ili nesavršenosti i skloni smo je ponekad beznadno idealizirati. Također onda možda ne primjećujemo da to nije prava osoba za nas...

Uvijek postoje znakovi upozorenja, ali ne kaže se bez razloga da je "ljubav slijepa".

Na loše stvari često ćemo samo odmahnuti rukom i misliti da je nešto prolazno, a situacija, pak, bude mnogo teža, što mnogi primijete kasno.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Astrolozi kažu da su ova četiri horoskopska znaka najčešće podložni takvim emocijama:

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku uvijek vole biti na samom vrhu bez obzira radi li se o osobnom ili profesionalnom dijelu života. Zbog toga će ih često privući neka osoba samo zato je popularna ili uspješna, a njihov skriveni motiv je često samo to da svima pokažu kako mogu dobiti koga žele. No, zbog toga imaju veliku šansu da se zaljube u krivu osobu i da ne primijete nečiji karakter. Trenutak kada se dogodi realnost mogao bi jako težak za pripadnike ovog znaka jer će ta osoba biti daleko od onog što oni žele u svom životu.

Blizanci

Blizanci su vrlo društvena bića i imaju stalnu potrebu biti okruženi ljudima. Ne vole samoću i izbjegavaju biti sami sa sobom. Zbog toga se često moraju boriti protiv svoje usamljenosti. Zaljubit će se u prvu osobu koja naiđe i odmah započeti vezu, čak će se i odlučiti na zajednički život, a sve kako ne bi bili sami i nesretni.

Rak

Pripadnici ovog znaka su pravi emotivci i osjećaji su uvijek ono prema čemu donose odluke u životu. Zbog toga su se skloni zaljubiti u osobu koja im daje i najmanji znak pažnje i ljubav. Jako se vežu za sobu koju zavole i na kraju im srce bude slomljeno. Druga strana se često poigrava njihovim osjećajima ili iskorištava njihovu privrženost.

Strijelac

Tipični pripadnici ovog znaka u ljubavnoj vezi žele biti s nekim ko će im osigurati osobni prostor i ko ih neće gušiti s emocijama. No, opet im je važno da je to osoba koja će biti izazov za njih jer Strijelci obožavaju avanturu. Često će svoje srce dati osobi koju je teško osvojiti, nije spremna za vezu ili ne pokazuje veliki interes za njih, piše RTL.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije