Razmažena djevojčica ismijava siromašne

Radiosarajevo.ba
Razmažena djevojčica ismijava siromašne

Lil Tay ima samo devet godina, a već je prava zvijezda na Instagramu gdje njen profil prati gotovo 50 hiljada ljudi. Problem je u tome što Lil nije baš najpristojnija, štaviše, ponaša se bahato i razmaženo. Naime, ona voli snimati videa u kojima ismijava sirotinju, psuje i hvali se luksuzom u kojem živi.

"Ku***, upravo sam kupila Lamborghini, vi seronje si ne možete priuštiti ovo s*anje. Imam samo devet godina, najmlađa sam influencerica stoljeća, po***em se na vas glupu sirotinju. Šta ste vi napravili od svojih života? Samo ste siromašni i ljubomorni na mene", kaže ona u jednom videu.

 

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

Jedan od tih videa njenu je mamu Angelu Tian koštao posla. Naime, Lil Tay je snimila video u automobilu šefa svoje majke, nakon što ga je Angela zamolila da djevojčica malo sjedne u njegov Mercedes, piše Vice. Lil je, navodno bez majčina znanja, u njemu snimila svoj prostački video i objavila ga na Instagramu.

Kad je šef saznao za to, nije bio nimalo impresioniran, pa je majka morala dati ostavku na svom poslu agentice za prodaju nekretnina.

"Kad smo saznali za ovo morali smo je maknuti. Za ovakve snimke nema mjesta u našoj kompaniji", rekao je on za Daily Hive.

Ispostavilo se da to nije jedini video koji je Lil snimila na račun majčinog posla.

U jednom videu djevojčica hoda po stanu i hvali se navodno svojom dizajnerskom odjećom i "toaletom koji košta više od vaše stanarine", no pokazalo se da je stan jedan od onih koje je njena majka već prodala kupcima.

Nakon incidenta, Lil se javno izvinila svima koje je uvrijedila i sporni video je obrisala s društvenih mreža, no broj njenih pratitelja je ipak drastično pao.

U vrijeme objave imala je dva miliona pratitelja, a trenutno ima nešto manje od 50 hiljada.

 

A post shared by LILTAY (@liltayu) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije