Raj za mesoljupce: Otvoren hotel u kojem je sve u znaku kobasica

Radiosarajevo.ba
 Raj za mesoljupce: Otvoren hotel u kojem je sve u znaku kobasica
FOTO: Screenshot / Ilustracija
Claus Boebel, mesar iz bavarskoga Georgensgmuenda svjestan je toga da njegov hotel neće biti odredište vegetarijanaca ni vegana.

"Oprečnost je u temelju mog poslovnog modela. Ili će gosti smatrati da je ovo mjesto super ili će odmahnuti rukom i kazati - nikad više", kaže uz smijeh. 

Boebelov hotel ima sedam soba, a u svakoj od njih zidovi su oblijepljeni tapetama s uzorkom sočnih kobasica. I iznad kreveta u jednoj od njih vise mesni proizvodi. Posvuda se nalaze i upute za izradu kobasica i mesnih proizvoda. 

Po ulasku u hotel goste odmah pored recepcije očekuje pult s konzerviranim hrenovkama, gazdin proizvod. 

Za pasionirane obožavatelje mesnih prerađevina rezervirana je soba broj 1. U njoj iznad kreveta vise plastične vrećice sa sirovim mesom i mašću. I ogradu hotelskoga stubišta krase Boebelovi najprodavaniji mesni proizvodi. 

Gosti željni znanja mogu ga nadograditi u gazdinoj mesarnici gdje mogu sudjelovati u izradi bavarskih kobasica. 

Ponosni Bavarac kaže kako smatra da se njegov proizvod mora razlikovati od onih koji se prodaju u njemačkim supermarketima te stoga gostima mora ponuditi više i bolje. "Naše je načelo: Umjesto da samo kupite kobasice, sudjelujte u njihovoj izradi."

Hotel je smješten u blizini Boebelove mesarnice, a u renoviranje zgrade u kojoj se nekad nalazila lokalna gostionica, uložio je 800.000 dolara. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije