Putovanje, luksuz i uživanje: Život stjuardesa na kojem bi mnogi pozavidjeli

Radiosarajevo.ba
Putovanje, luksuz i uživanje: Život stjuardesa na kojem bi mnogi pozavidjeli
Posao stjuardese podrazumijeva da jako mnogo vremena provedete deset kilometara u zraku, zbog čega mnoge djevojke odbijaju ovaj posao, no postoje i one koje istinski uživaju u tome, a destinacije koje posjete izazvat će kod mnogih zavist.

One svoje vrijeme na tlu žele iskoristiti što je bolje moguće, a u tome im je poseban izazov obići najpoznatije lokacije na svijetu u samo nekoliko dana. Tako je priča Georgie Nielsen postala viralni hit na društvenim mrežama, kada je ova mlada stjuardesa ukratko opisala svoj život.

"U Kuala Lumpuru sam, tu ću biti 16 sati, a onda sam šest dana u Singapuru i Melbourneu. Imate li ideje šta raditi tamo", pitala je svoje prijatelje i poznanike na društvenim mrežama.

Inače, Georgia radi za kompaniju Emirates, a na Instagramu izaziva oduševljenje svojih prijatelja iz Australije, odakle je rodom, budući da postavlja fotografije iz najudaljenijih dijelova svijeta.

Njena kolegica koja je putovala na Sejšele, pak, objavila je da je dobila dva dana više uživati na tom rajskom otočju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije