Pročitajte šta je Baba Vanga prorekla za 2024. - i da li je "pogodila" s predviđanjima za 2023.

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U ČASNOM KURANU JE ZAPISANO!

I O TOME NEMA DVOJBE DA CE SE DOGODITI! TO IZRAELSKI MUDRACI ZNAJU!! IZRAEL NECE DOCEKATI 70 GOD.POSTOJANJA! TO ZNACI 2027.GOD. IRAN CE DICI 1,5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI CE IZGINUTI! ZATIM CE DICI 6 MIO.MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM!

SPASIT CE SE NESTO MANJE OD 10.000 ČIFUTA

USPJET CE DOCI DO SAD I NASELITI JEDNU OD JUZNIH AMERICKIH DRZAVA! BIT CE LOJALNI AMERICKIM ZAKONIMA I AMERIKA IM NIKAD NECE DOZVOLITI DA OSNUJU SVOJU DRZAVU!

Sena

Slabo sta pogodila sam allah zna kad nastupa mak svijeta ostali nemaju pojma a tako i baba vanga

KOMENTAR

I vi ste kao ozbiljan portal??

Gost_Radio_Sarajeva

Umna neka baba, naročito dio o kvantnoj fizici je interesantan.

SamoJA

Umna neka baba, naročito dio o kvantnoj fizici je interesantan. ka Gost_Radio_Sarajeva Hahahha upravu si

/ Najnovije