Prizor iz Titove ulice kao inspiracija za čuveni sarajevski humor

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Gdje glupane u Velikom parku pored mezara-grobova. Nisi sav svoj vidi ti se po faci.

moke

Nikako mi nije jasno kako je neko mogao doci na ideju da ovo napravi u parku, a jos teze mi shvatit tu drcnost da ganja dozvolu za ovo a onda jos veca nebuloza astronomskih proporcija da neko izda dozvolu za gradnju tvrdog objekta u parku. Koji su to mentalni sklopovi.

Eso

Vjerovatno i nije dobio dozvolu. Možda je dobio za objekat privremenog pokretnog karaktera ( kao trafika i sl. ) i to na nekoj drugoj lokaciji. Ako zaista ima dozvolu onda ostajem bez rijeći i neko treba da snosi posljedice ostavkom. Ne mislim na načelnika jer ne vjerujem da ima njegovih prsta u ovom.

Gost

Kucica ima i vlasnika.!!! Ko je prodao parcelu u parku, javnoj zelenoj povrsini? Opstinari na vas je red da odgovorite!

Mex

Ovdje će vas Forto pelcovati u prolazu!!

Hercegovac u Bosni

Sarajlija i sarajka ,mislim da je to veoma,veoma rijetka vrsta u Sarajevu.

?

>>Sarajlija i sarajka ,mislim da je to veoma,veoma rijetka vrsta u Sarajevu. ka Hercegovac u Bosni<< Ko te sta pito glupi bosanac?

Razočarenje

Ovo je toliko razočarenje da nemam riječi! Sljedeći put glasam za zelenu mafiju ....makar ima stila kad krade i uzurpira u odnosu na ove LGBT kokošare!

ccc

Ovo je toliko razočarenje da nemam riječi! Sljedeći put glasam za zelenu mafiju ....makar ima stila kad krade i uzurpira u odnosu na ove LGBT kokošare! ka Razočarenje Ti si oduvjek i glasao za zelene. Bacaj kome drugom šuplju!

?

Ovo je toliko razočarenje da nemam riječi! Sljedeći put glasam za zelenu mafiju ....makar ima stila kad krade i uzurpira u odnosu na ove LGBT kokošare! ka Razočarenje Ti si oduvjek i glasao za zelene. Bacaj kome drugom šuplju! ka ccc<< Bacaj tu americku proljevicarsku nekom drugom harane. Koja je sveukupna korist za bosansko drustvo od sake profesionalnih pedera revolucionara i Omera gej Himlera?

Ee

Joj bas je smijesno, grohotom se smijem. Je li to taj cuveni sda sarajlabadski humor? Ako jeste, predlazem vam kolektivno samoubistvo, gori ste od hrvata.

/ Najnovije