Prizor iz Titove ulice kao inspiracija za čuveni sarajevski humor

11
Radiosarajevo.ba
Prizor iz Titove ulice kao inspiracija za čuveni sarajevski humor
Foto: Facebook/Twitter / Duhovite montaže s društvenih mreža o objektu u Sarajevu

Nakon što je u centru Sarajeva, kod Velikog parka i preko puta BBI centra "osvanuo" kiosk, već nekoliko dana ovaj objekt ne prestaje izazivati pažnju građana, turista ali i korisnika društvenih mreža.

Dok nadležni utrvrđuju činjenice o objektu postavljenom u srcu glavnog grada BiH, Sarajke i Sarajlije ali drugi ljudi na društvenim mrežama već ležerno razmišljaju o njegovoj budućoj namjeni.

Facebook i Twitter puni su različitih i duhovitih objava u kojima se zbijaju šale s čudnim objektom u Titovoj ulici. Ne treba naglašavati kako su vještine u photoshop programima ponovo aktivirale čuveni "sarajevski humor".

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Ako je suditi po lajkovima i komentarima, većina građana aktivnih na društvenim mrežama  "priželjkuje" otvaranje pečenjare na ovoj lokaciji u Sarajevu, a Facebook su preplavile razne montaže janjetine na ražnju, bilo da se peče ili servira.

Popularna Facebook stranica Raja sa biroa Official objavila je sličnu montažu koja je skupila preko 650 lajkova. Štala ili picerija, lokacija za gledanje utakmice ili za pravljenje selfija dio su najkreativnijih rješenja.

Ipak, posebno se izdvajaju i montaže scena za britanski The Muppet Show. Svoju viziju uklanjanja i namjene objekta na Twitteru su dali Adis Nadarević i Denis Čarkadžić

Također, bh. novinar Almir Panjeta na Facebooku uporedio je kiosk s rupom koja je svojom pojavom izazvala misteriju u sarajevskom Velikom parku. 

Dok su korisnici montirali bivšeg i aktuelnog načelnika Općine Centar, Nedžada Ajnadžića i Srđana Mandića na ovoj lokaciji, član Općinskog vijeća Sulejman Haljevac odlučio je napravti selfie baš na ovoj lokaciji.

Pogledajte fotogaleriju s najzanimljivijim objavama koje su objavljenje na društevnim mrežama i nasmijte se.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije