Predviđanja Babe Vange za 2021. godine: Može li biti gora od 2020.

5
Radiosarajevo.ba
Predviđanja Babe Vange za 2021. godine: Može li biti gora od 2020.
Foto: Arhiv / Baba Vanga

Baba Vanga, slijepa proročica iz Bugarske, umrla je prije 24 godine, ali njezina proročanstva još uvijek intrigiraju javnost. Za 2021. predvidjela je da će biti godina patnje, kataklizmi i velikih katastrofa.

Ona je istaknula da će čovječanstvo u godini koja je ispred nas biti podijeljeno po pitanju vjere.

"Svjedočit ćemo razornim događajima koji će promijeniti sudbinu čovječanstva", predvidjela je Vanga.

Za Donalda Trumpa je prorekla kako će oboliti od misteriozne bolesti nakon što napusti Bijelu kuću. Navela je kako će on od te bolesti oglušiti te da će mu utjecati na moždane stanice.

Da ne bude da će cijela naredna godina biti katastrofalna, slavna proročica je kazala da će 2021. godine biti otkriven lijek za rak.

"Doći će dana, kada će rak biti vezan u željezne lance".

Osim lijeka za rak, kataklizmi i ostalih stvari, Vanga je navodno predvidjela da nas u 2021. godini čeka slom europske ekonomije, pokušaj ubistva Vladimira Putina, napada islamskih ekstremista i drugih.

Baba Vanga, punog imena Vahngelia Gushterova, je vid izgubila sa 12 godina te je tvrdila da joj je Bog dao dar vidovitosti. Napravila je predviđanja sve do 5079. koja se svake godine objavljuju. Navodno je uspješno predvidjela i napad na njujorške blizance 11. septembra i 'Brexit'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije