Poznati astrolog tvrdi: Tri horoskopska znaka će u augustu vratiti staru ljubav

0
Radiosarajevo.ba
Poznati astrolog tvrdi: Tri horoskopska znaka će u augustu vratiti staru ljubav
Foto: Pexels / Ilustracija

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa predvidio je ponovni susret s prošlošću za ova tri znaka.

Astrolog, pisac i publicist Pavel Globa predvidio je da će se tri horoskopska znaka susresti s osobom iz prošlosti u augustu 2024. godine.

Stručnjak za zvijezde vjeruje da će povezivanje s duhovima prošlosti promijeniti budućnost triju predstavnika Zodijaka. 

Svečani prijem u Parizu: Mirela Bećirović podijelila nove fotografije iz Francuske

Svečani prijem u Parizu: Mirela Bećirović podijelila nove fotografije iz Francuske

Do čega će dovesti ovaj susret, hoće li biti nesretan ili sudbonosan - predviđa astrolog Pavel Globa.

Ovan

Na putu će predstavnici vatrenog znaka susresti osobu koja je nanijela mnogo boli. Htjet će obnoviti vezu. Astrolog upozorava da su s druge strane osjećaji neiskreni, najvjerojatnije je osobi dosadno ili je usamljena. 

Pavel Globa savjetuje da se ne zavaravate lijepim riječima i glasnim obećanjima: osoba se nije promijenila i ne biste joj trebali vjerovati. Ne kročite starim stazama.

Vaga

Predstavnici zračnog znaka sami će privući osobu iz prošlosti u svoj život. Vaga se često sjeti i ne može pustiti. Astrolog vjeruje da sastanak neće biti slučajan: veza se može obnoviti.

Pavel Globa je siguran da će ovaj put sve biti drugačije. Već ste prekinuli zbog glupog razloga, pokušajte ne dopustiti da se to ponovi. Ne slušajte nikoga i ne dopustite da se itko miješa u vaš odnos.

Jarac

Predstavnici zemljanog znaka susrest će se s bivšim ljubavnikom. No, ta će se osoba, ako joj ponovno budete vjerovali, ponašati još gore nego prošli put. Neka vas ne vode osjećaji i nostalgija.

Mozak je dizajniran tako da se loše stvari zaborave, a samo pozitivni trenuci ostanu u sjećanju. Ne dajte se zavarati, savjetuje Glossy.
 
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije