Poznati američki YouTuber izbjegao smrt: 'Mogao sam biti na podmornici Titan'

0
Radiosarajevo.ba
Poznati američki YouTuber izbjegao smrt: 'Mogao sam biti na podmornici Titan'
Foto: Screenshoot / MrBeast

Jimmy Donaldson, poznatiji kao MrBeast, jedan je od najpoznatijih američkih YouTubera, koji se proslavio svojim ekstravagantnim videima, te humanitarnim radom. 

Donaldson često, u svrhu pravljenja YouTube videa, plaća mnogo novca za stvari ili iskustva koja nisu dostupna svima. Jedno od takvih je svakako bilo spuštanje do Titanica s podmornicom Titan. 

On je na svojim društvenim mrežama objavio kako je bio blizu odlaska na ovo iskustvo. "Pozvan sam da budem u podmornici Titan. Pomalo je jezivo da sam mogao biti tu kada se desila ova katastrofa", napisao je Donaldson. 

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Uz napisanu poruku, popularni YouTuber je priložio i sliku poruke od svog prijatelja, koji je njega i njegovu ekipu pozvao da mu se pridruže na ovoj ekspediciji. 

Tako je MrBeast mogao biti u ovoj podmornici, koja je u smrt odvela pet osoba. Direktor firme OceanGate i još četiri putnika poginuli su nakon što je podmornica implodirala pod vodom. 

MrBeast na Twitteru
Foto: Screenshot: MrBeast na Twitteru

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije