Potrošila dva džokera: Znate li vi o kojem je vjetru pjevao Alen Vitasović?

Radiosarajevo.ba
Potrošila dva džokera: Znate li vi o kojem je vjetru pjevao Alen Vitasović?
PrtScr / Znate li odgovor?

U posljednjoj emitiranoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš? prvi najbrži prst imao je Damir Klemenčić iz Zagreba. Zapeo je na devetom pitanju u kojem se tražila osoba čiji je portret bio naslikan na balonu kojim su ljudi prvi put poletjeli.

Iskoristio je džokera zovi koji mu nije pomogao pa je natjecatelj ponio kući iznos prvoga praga, odnosno 1000 kuna (oko 260 KM), piše Index.hr.

Goran Aleksić iz Lipovlja kraj Otočca bio je drugi najbrži prst, a on je pak džokera pola-pola iskoristio na pitanju za 8000 kuna (oko 2100 KM) u kojem se tražio prirodni satelit najbliži Suncu. Na ovom pitanju je potrošio preostale džokere i ipak dao netačan odgovor. I on je kviz napustio s 1000 kuna jer je publika bila u krivu. 

Posljednja večerašnja natjecateljica bila je studentica Barbara Šagud iz Gornje Stubice.

Na osmom pitanju za 8000 kuna pitala je publiku o kojem je vjetru '95. pjevao Alen Vitasović. Uz pomoć džokera zovi dala je točan odgovor i tako si osigurala nastup u idućoj emisiji.

Biste li vi znali odgovore na njihova pitanja?

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije