Poljubio je djevojku na prvom spoju, nećete vjerovati šta mu se desilo...

1
Radisarajevo.ba
Poljubio je djevojku na prvom spoju, nećete vjerovati šta mu se desilo...
Foto: Pixabay / Ilustracija

Jedan muškarac opisao je svoj šok nakon što su mu usne počele "gorjeti" odmah nakon što je poljubio svoju partnericu na spoju.

Naime, Ottie Clarke zajedno sa svojim prijateljem Jakeom Craigom vodi podcast u kojem dvojac često razgovara o svojim ljubavnim životima.

U nedavnoj epizodi emisije, Ottie je otkrio da je naišao na neobičan osjećaj "peckanja" nakon što je poljubio ženu na prvom spoju.

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Sramotno: Ambasador Rusije stao na stranu RS i vrijeđao Bosnu i Herecegovinu

Ottie se iznutra borio s vatrenim trncima i nakratko je pomislio da bi mogao biti alergičan na svoju partnericu - no ona je ubrzo objasnila situaciju nakon što je Australac iznio svoj problem.

Žena je jednostavno imala sjaj za punije usne, koje sadrži blage iritanse koji uzrokuju širenje krvnih žila, uzrokujući privremeno oticanje usana osobe.

Ottie je podijelio detalje o iskustvu u videu.

Društvene mreže gore zbog poljupca Jill Biden i supruga potpredsjednice Kamale Harris

Društvene mreže gore zbog poljupca Jill Biden i supruga potpredsjednice Kamale Harris

"Bio sam vani s tom ženom, a kao i svaki dobar spoj, završio je poljupcem. Počeli smo se ljubiti, a onda smo se povukli i ponovno počeli razgovarati - ali moje usne su počele gorjeti. U glavi sam pomislio - što se događa? Razmišljao sam o večeri - jesmo li naručili pizze s jalapeñosima? Jesam li alergičan na nju? Šta se događa?", upitao se Ottie.

Ottie je na kraju popustio i pitao svoju partnericu zna li zašto ga usne peku. Čovjek se zatim obratio prijatelju i objasnio mu koncept "sjaja za punije usne". "Jesi li znao da djevojke koriste balzam za usne koji je namijenjen tome da napuhne usne da izgledaju veće?" Ottie je upitao Jakea.

@relateables69

Girls are wild please explain #fyp

♬ original sound - relateables

Ottie je otkrio da većina njegovih muških prijatelja nije imala pojma o sjajilima za punije usne. "Ne mogu vjerovati da djevojke stavljaju balzam za usne i namjerno si izazovu alergijsku reakciju kako bi im usne izgledale veće", rekao je Jake zbunjeno, piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije