Pao prvi javni poljubac Danijele Martinović i njenog novog dečka

1
Radiosarajevo.ba
Pao prvi javni poljubac Danijele Martinović i njenog novog dečka
FOTO: 24sata.hr / Danijela Martinović i Josip Plavić

Pjevačica Danijela Martinović održala je promociju svoje knjige "Tuširanje duše", a na posebno događanje pojavila se u društvu svog novog dečka, inspektora Josipa Plavića. Promociju je organizirala u paintball klubu koji je osnovao Josip s prijateljima.

Josip je bio od glave do pete odjeven u crnom, dok je Danijela bila elegantna u dugoj žutoj haljini. Par se cijelo vrijeme smješkao i izgledao zaljubljeno, a sve je iznenadio i Josipov potez, koji je za vrijeme fotografiranja odlučio poljubiti Danijelu. 

Zanimljivo je da se na promociji pojavila i Danijelina majka Ivanka, koja je bila odjevena u dugu crnu haljinu s cvjetnim uzorkom.

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

"Da svi budemo jedno": Nacionalni molitveni doručak u Parlamentu BiH, jedan od domaćina Magazinović

Majka i kći zadovoljno su pozirale fotografima ispred promidžbenog plakata.

Podsjetimo, Danijela je nedavno objavila fotografiju na kojoj s prijateljima i dečkom slavi izdavanje njene knjige. On ju je nježno zagrlio, dok se ona smiješila u kameru.

Danijela rijetko u javnosti govori o detaljima iz privatnog života pa je i novu ljubav u početku držala podalje od radoznalih očiju. Ranije je bila u vezi s pjevačem Petrom Grašom s kojim je bila 24 godine pa je njihov prekid brojne obožavatelje šokirao.

Nevjerojatna žena Alis Marić 💙 Knjiga TUŠIRANJE DUŠE dostupna je na @citaj_knjigu webshopu >>...

Posted by Danijela Martinovic on Tuesday, June 6, 2023

Petar i Danijela bili su u vezi od 1997. godine, a da više nisu zajedno prvi je objavio Story u maju 2021. Ni jedno od njih nije davalo nikakve izjave, niti se potrudilo javnosti objasniti razloge za prekid, a u medije su dospjeli tek rijetki komentari, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije