Pohvalila se zaručničkim prstenom pa je napali zbog nečeg drugog

Radiosarajevo.ba
Pohvalila se zaručničkim prstenom pa je napali zbog nečeg drugog
Foto: Facebook / Objava izazvala lavinu komentara

Nepoznata žena na društvenim se mrežama nedavno pohvalila neobičnim zaručničkim prstenom kojim ju je zaprosio njen partner. Iako je mislila da će se drugima svidjeti kao i njoj, doživjela je potpuno drugačije reakcije.

Osim što se ljudima nije svidio prsten, mnogi su odmah primijetili umjetne nokte za koje smatraju kako su jako loše napravljeni te kako izgledaju užasno.

"Ne mogu uopće pogledati prsten pored ovih noktiju", napisala je jedna djevojka, a druga je dodala: "Užas, sigurno ima kakice ispod."

Fotografija je osvanula i na grupi That's It, I'm Nail Shaming, gdje su njeni nokti naišli na još negativnih komentara. Ono što je zasmetalo jednom korisniku Facebooka je činjenica da se žena hvali luksuzom, a pritom ne mari za stvari poput urednih noktiju.

"Osoba ima tonu fotografija u kojima pokazuje kako je bogata, a ne može si naći dobrog kozmetičara", napisao je član spomenute grupe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije