Pogledajte spoj neobičnih aktivnosti životinja i poznatih muzičkih hitova

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte spoj neobičnih aktivnosti životinja i poznatih muzičkih hitova
FOTO: Facebook / Printscreen

Urnebesne aktivnosti životinja preplavile su internet. Kućni ljubimci ali i neobične divlje životinje postali su zvijezde interneta.

Ipak, dodatnu dozu duhovitosti na ionako zanimljive videozapise sa Facebooka, Instagrama i ostalih društvenih mreža dali su ljudi.

U videu sa Facebook stranice Animals Doing Things autori videozapisa su se zapitali "šta bi se desilo da životinje imaju svoj soundtracks?"

Iz tog razloga, nastala je i kolekcija u kojoj je svaka životinja dobila odgovarajuću "muzičku poruku".

Detalj iz videa - undefined

FOTO: Facebook: Detalj iz videa

U samo nekoliko minuta, urnebesne reakcije životinja sa društvenih mreža sastavljene su sa popularnim i prepoznatljivim hitovima poznatih grupa i izvođača.

Kako se kameleon uklopio sa pjesmom Livin' On A Prayer koju izvodi Bon Jovi, u šta uz pjesmu Don't Stop Believin' američkog rock benda Journey vjeruje mali pas, kako hrčak uživa u jazz pjesmi Splish Splash koju izvodi Bobby Darina iz 1956. godine te ko izvodi vratolomije uz hit pjesmu benda Dead Or Alive - You Spin Me Round pogledajte OVDJE.

Ako se još uvijek niste odlučili, možda vas ubijede slijedeći komentari: neprocjenjivo, brilijantno, cool uz brojne konstatacije kako je "video definitivno popravio dan"... 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije