Pogledajte kako su vatrogasci očitali bukvicu zbog blokiranja prilaza hidrantu

Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako su vatrogasci očitali bukvicu zbog blokiranja prilaza hidrantu
Foto: Screenshot / Akcija vatrogasaca iz Camdena

Video koji su objavili vatrogasci iz američkog grada Camden za nekoliko dana podijeljen je nekoliko hiljada puta i izazvao je lavinu komentara.

Naime, u videu je prikazano kako su vatrogasci očitali lekciju nesavjesnom vozaču koji je parkirao pored hidranta. Tim svojim činom je zagradio prilaz vatrogasnom vozilu iako je u toku bio požar.

Ali, vatrogasci su se snašli kako bi uspjeli obaviti svoj posao i spriječiti da vatra odnese živote. Polupali su bočna stakla na automobilu i kroz njega provukli crijevo. Snimili su video, i posebno se zadržali na tablicama vozila nesavjesnog građanina.

„Vatrogasna jedinica je ugasila požar koji se desio na bloku 400 u ulici Chambers. Vatra je priejtila da se proširi na druge objekte, ali vatrogasci su je uspješno zaustavili. Tokom ovog događaja, morali su proći kroz vozila. Nisu povrijeđeni stanari ni vatrogasci“, navedeno je na Facebook stranici vatrogasne jedinice iz Camdena, na kojoj je podijeljen i video.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije