Ovoj ženi rijetko ko vjeruje da ima 50 godina i da je baka

3
Radiosarajevo.ba
Ovoj ženi rijetko ko vjeruje da ima 50 godina i da je baka
Foto: Instagram / Gina Stewart

Gina Stewart iz Australije svojim mladenačkim izgledom oduševljava pratitelje na društvenim mrežama, a sada je otkrila kako uspijeva tako dobro izgledati iako je napunila 50 godina, a već je i baka. 

Australki rijetko ko vjeruje kada im kaže da ima 50 godina i da je baka. Mnogi je pitaju koja je tajna njezinog izgleda, a ona uvijek odgovara kako je zdrava prehrana jednako važna kao i zdrav duh.

"Uistinu vjerujem da je duh jači od materije. Najbolji savjet je da pokušate biti smireni. Znam koji su moji izvori stresa i trudim se smanjiti njihov utjecaj na mene što je više moguće. Ukoliko se ipak nađem preplavljena situacijom ili doživim stres, u sebi pronađem mirno mjesto i ponovno napunim baterije prije nego krenem dalje", objasnila je.

Gina Stewart  - undefined

Foto: Instagram: Gina Stewart

Gina, koja ima preko 300.000 pratitelja na Instagramu vjeruje u moć pozitivnog razmišljanja i eliminiranja negativnosti u životu. Osim što pozitivno razmišlja, ova baka redovno šeta, pije puno vode i pokušava se zdravo hraniti.

Gina Stewart  - undefined

Foto: Instagram: Gina Stewart

"Živim blizu plaže i volim bosa šetati uz more svaki dan. Napravim 10.000 koraka dnevno, a to mi pomaže održati dobro raspoloženje. Uz to pijem i puno vode i jedem antioksidanse. Borovnice su moje omiljeno voće", rekla je, piše Mirror

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije