Ovo su najgori aerodromi u Evropi prema iskusnom putniku: Na listi je jedan iz Bosne i Hercegovine

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kršteni kum Paja

Ja sam mislio da najgori aerodromi oni koji su prljavi, oštećeni, radnici nekulturni, WC ne rade a nismo znao za ovo.

Tvrtko

Jadni mamin sin

alejalipa92

u Banja Luci. Luke je naveo da su loša lokacija i nelagodnost dodatno pogoršali situaciju. „Nisam mogao ni da kupim vodu nakon bezbijednosne provjere. Čini se da uporno pokušavaju da ti otežaju život", ...

Ti nisi aerodroma u životu vidio

Ja sam mislio da najgori aerodromi oni koji su prljavi, oštećeni, radnici nekulturni, WC ne rade a nismo znao za ovo. ka Kršteni kum Paja .......kokuze iz kombija.

hahaha

Ove domace rupcage vise lice na seoske autobuske stanice nego na aerodrome lol

Kršteni kum Paja

.......kokuze iz kombija. ka Ti nisi aerodroma u životu vidio E moje dijete ja kad sam letio ti se nisi ni rodio a i ne letiš ni sad nego dolaziš busem ili posuđenim autom u BiH.

Lola

Sudeći prema skorašnjem iskustvu moje porodice, nisu imali da kupe čak ni vodu na aerodromu u BL, a kamoli šta da pojedu. Restoran se otvara tek od 18h, što znači da svi koji dođu prije tog vremena gladuju po dolasku i to nikog nije briga. Kakav znak dobrodošlice! Uz to, banjolučka gužva zbog izgradnje kružnih tokova USRED radne sezone čini da Banja Luka više liči na neko indijsko zaostalo selo, nego na grad.

Hana

Prica gluposti. Jednom sjedila do pilota (putnik), koji rece da je Sarajevski aerodrom najtezi za slijetanje zbog planina i brda, i da se pri slijetanju ravnaju po 'dva radio fara'??

/ Najnovije