Ovo su najgori aerodromi u Evropi prema iskusnom putniku: Na listi je jedan iz Bosne i Hercegovine

8
Radiosarajevo.ba
Ovo su najgori aerodromi u Evropi prema iskusnom putniku: Na listi je jedan iz Bosne i Hercegovine
Foto: Unsplash / Aerodrom i Luke

U nedavnom postu koji je privukao veliku pažnju na društvenim mrežama, korisnik Luke Patrickh podijelio je svoja iskustva s nekim od najgorih aerodroma u Evropi, ukazujući na izazove s kojima se putnici suočavaju.

Među istaknutim najgorim aerodromima u Evropi, našao se i jedan iz Bosne i Hercegovine, a on je svoju "crnu listu" ovako opisao: 

Modlin Aerodrom, Varšava, Poljska

Luke u svom videu ističe da je aerodrom Modlin veoma udaljen od centra Varšave, a posebno mu je teško bilo kada je sletio u 22:50, uz samo 25 minuta da stigne do poslednjeg flixbusa. "Grozno", prokomentarisao je. 

Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?

Obilježavaju li djeca Kate Middleton Noć vještica?

Aerodrom Podgorica, Crna Gora

Iako je blizu centra, putnik je imao neprijatno iskustvo u Podgorici jer je od aerodroma hodao 30 minuta pored autoputa noću kako bi stigao do željezničke stanice. "Nije bilo bezbijedno", naglasio je.

Posted by Luke Patrick Hoogmoed on Wednesday, September 18, 2024

Aerodrom Stockholm Skavsta, Švedska

Na vrhu crne liste nalati se Skavsta, aerodom u Stockholmu za koji je rekao da je možda najgori aerodrom zbog svoje udaljenosti od glavnog grada, uprkos tome što nikada nije bio pretrpan. "To što se zove Stockholm, a udaljen je 103 km, dovoljno je da ga stavim na ovu listu", objašnjava on.

Aerodrom Eindhoven, Holandija

U svom postu na Facebook profilu, Luke kaže da smatra da je aerodrom Eindhoven bolji od drugih na listi, ali se požalio na stalne gužve i skupu hranu. "Nakon 5000 letova sa ovog aerodroma, stvarno mi je dosta. UVIJEK je previše krcato", napisao je on.

Aerodrom Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Na listi se našao i jedan aerodrom iz Bosne i Hercegovine, a to je aerodrom u Banja Luci. Luke je naveo da su loša lokacija i nelagodnost dodatno pogoršali situaciju. „Nisam mogao ni da kupim vodu nakon bezbijednosne provjere. Čini se da uporno pokušavaju da ti otežaju život", ističe putnik.

Na kraju, Luke je izrazio svoju preferenciju za putovanje vozom, smatrajući ga prijatnijim od letenja. Njegova iskustva su izazvala brojne reakcije, a mnogi su se složili s njegovim mišljenjem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije