Ovo su najbolja mjesta u kući ako želite sakriti novac ili nakit

Radiosarajevo.ba
Ovo su najbolja mjesta u kući ako želite sakriti novac ili nakit
/ Fena
Bilo da želite sakriti novac od ukućana, lopova ili čak od samoga sebe (kako biste uštedjeli) ovo su ideje koje vam mogu poslužiti kao smjernica.

Možete ih koristiti i za druge vrijednosti, piše portal 24 sata.

1. Zamrzivač

Umotajte svoju vrijednost u aluminijsku foliju (ako treba, cijeli zamotuljak stavite i u plastičnu vrećicu) i pospremite u zadnji dio zamrzivača. Rijetko koji provalnik, ili češće dežurno njuškalo, će se sjetiti zamrzivača.

2. Slika na zidu

Prostor između slike i kartona na poleđini je idealno mjesto za skrivanje ušteđevine. Jedan od razloga tome je i činjenica da nitko neće toliko vremena posvetiti skidanju i razbijanju slika sa zida kad je ograničen vremenom.  

3. Dječja soba

Idealno mjesto za skrivanje čak i većih stvari. Stalni kaos na podu koji se sastoji od odbačene robe, igračaka i milijun sitnica većinu ljudi će odbiti već na vratima i neće ni ući. A vi imate genijalno mjesto za skrivanje čak i većih stvari kao što je kutija za nakit, mali sef ili fascikl s vrijednosnim papirima.

4. Stara bočica za lijekove

Kupaonica sama po sebi nije od velikog interesa za njuškala budući da većina kupaona sadrži iste potrepštine. Stara bočica za lijekove je idealna za manji snop novčanica, prstenje i naušnice, ili bilo koji manji predmet koji ne želite da je na otvorenom. Samu bočicu možete staviti u kupaonski ormarić. Samo pripazite da to nije bočica od, na primjer aspirina, koji svi koriste. Bolja ideja je uzeti neku bočicu od vitamina.

5. Polica s knjigama, CD-ima ili DVD-ima

Svatko doma ima barem jedan tip ovakvih kolekcija omiljenih medija i dobra ideja je u jedan od tih medija staviti novac. Pazite da to nije knjiga/CD/DVD koji često čitate i/ili gledate, čak ne bi bilo loše da u svoju kolekciju dodate još jednu knjigu/CD/DVD koji bi služio samo toj svrsi.

I za kraj, većina financijskih savjetnika kaže da veće količine novaca ili vrijednih stvari ne bi uopće trebalo držati kod kuće. Po njima, najsigurnije mjesto za to je sef u banci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije