! / Ovo su četiri najperverznija znaka: Spadate li vi u ovu grupu

20. 09. 2020. u 22:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 2

Za neke znakove oduvijek se pričalo da su perverzni, poput Škorpije, a sada vam donosimo spisak četiri najpromiskuitetnija znaka.

Pogledajte da li spadate u ovu grupu.

Škorpija 

Za Škorpije se često može čuti kako predstavljaju šetajući seks, a često odlaze iz krajnosti u krajnost: ili će imati nekoliko partnera odjednom ili će biti u potpunosti opsjednuti jednom osobom. Kako god bilo, seks je važan dio njihovog života, koji ih tjera na izazove i stalnu potragu za nečim novim i uzbudljivim. 

Ribe 

O, da. Vjerovali ili ne. Ribe su sklone životu u svijetu mašte, povučene su i zatvorene, na neki način i stidljive, pa za njih nikada ovako nešto ne biste rekli. Ipak, njihovo zanesenjaštvo navodi ih da često poljube puno pogrešnih osoba, dok ne pronađu onu pravu. Drugim riječima, kod ovog horoskopskog znaka promiskuitet proizlazi iz njihovog nepopravljivog optimizma i želje za pravom ljubavi, a manje iz želje za seksom.

Blizanci 

Blizanci na svim životnim poljima vole imati nekoliko opcija, a tako je i na onom ljubavnom. Vole znati o svemu pomalo, a nije im problem ni uništiti neki ljubavni odnos ako je u pitanju njihovo zadovoljstvo. Ovaj znak je u stalnoj potrazi za nečim novim i teško se zadovoljava bilo kakvom vrstom rutine. To je, u jednu ruku, dobro za njihove partnere jer su u stalnoj potrazi za novim načinima da ih zadovolje.

Strijelac 

Kada su u pitanju Strijelci, njihov libido nikada nije zadovoljen. Njih nazivaju "divljom djecom" horoskopa jer vole biti slobodni i zadovoljiti svoje želje na razne načine. Drugim riječima, Strijelci vole loviti svoje strasti, bez obzira na to koliko su im one dostupne ili ne. Upravo zato ovaj znak često voli imati nekoliko opcija.

NEMA KOMENTARA