Astrologija / Najintrigantniji horoskopski znak: Djeluje hladno, ali ...

15. 09. 2020. u 23:14:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Najintrigantniji znak po Zodijaku svakako je Vodolija.

Predstavnici ovog znaka su pronicljivi, sposobni da sagledaju situaciju iz različitih uglova što ih čini ljudima koji najbolje rješavaju probleme, prenosi Telegraf.rs.  

Vodolije ostavljaju dvostruki utisak o sebi: s jedne strane djeluju stidljivo i smireno, a s druge mogu biti ekscentrični i energični ljudi. U oba slučaja se manifestuju kao intelektualci koji vole da pomažu drugim ljudima. 

Uprkos činjenici što Vodolije obožavaju da se "kupaju" u tuđoj energiji, često osjećaju potrebu da budu tihe kako bi obnovile sopstveni energetski balans.

Ključna riječ ovog znaka je mašta. Ljudi rođeni u znaku Vodolije vide svijet prepun mogućnosti, čak i kada se on ne čini takvim. Koriste svoj um u svim situacijama kad god im se ukaže šansa za to. U odsustvu mentalne stimulacije, Vodoliji postaje dosadno. 

Pod uticajem Urana, koji je njihova vladajuća planeta, Vodolija može biti nepromišljena, brza, temperamentna i agresivna. Ali, istovremeno Uran Vodoliji daruje vizionarski talenat, sposobnost da pogleda u budućnost i tačno zna šta će raditi za pet do deset godina. 

Uran ujedno predstavnicima ovoh znaka pruža moć da brzo i lako prave velike transformacije, stoga su poznati kao progresivni mislioci i veliki humanisti. 

Problematični dijelovi tijela za Vodoliju su zglobovi, a astrolozi savjetuju da posebno obrate pažnju na krvotok tokom života.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA