Ovo je dokaz da kreativnost nema granica: Djevojka napravila "nevrijeme u sobi" jeftinim materijalom

0
Radiosarajevo.ba
Ovo je dokaz da kreativnost nema granica: Djevojka napravila "nevrijeme u sobi" jeftinim materijalom
Foto: Screenshot/Instagram / Gromovi u kući

Inovativne dekoracije u vlastitoj radinosti uglavnom su vrlo povoljne pa stoga i dobrodošle u životnom prostoru.

Mnogi vole gledati savjete i videe na ovu temu i inspririrati se za jeftino uređenje vlastitog kutka u domu pa su društvene mreže pune ideja kako to učiniti.

Jedna je djevojka otišla i korak dalje te odlučila u svojoj sobi reproducirati "nepovoljne atmosferske prilike" i to od samo dvije stvari, trake s LED lampicama i vate. I to joj je pošlo za rukom.

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Saobraćajna nesreća u BiH: U sudaru četiri vozila u tunelu povrijeđeno više osoba

Traku je na stropove postavila vijugavo, a potom ju dobro preklrila običnom vatom, oblikujući ju tako da izgleda kao oblaci. Dio ove konstrukcije osim na strop, nastavila je i na zid kako bi dobila što vjerodostojniji prikaz neba.

Pazila je pritom da je vata dovoljno pričvršćena uz zid, ali i da ju ne spljošti kako bi "oblak" izgledao što stvarnije.

Konačni rezultat oduševio nas je, a kako izlgeda možete pogledati u videu na Instagramu ispod:

LED traka odličan je izbor za brzo i povoljno naglašavanje detalja u prostoru. Njome možete uokviriti ogledalo, utisnuti ju ispod kuhinjskih elemenata ili naglasiti kutak za čitanje.

Pravilan odabir rasvjete važan je za iskorištavanje punog potencijala svake prostorije u domu. Što sve treba znati prije nego se upustite u izmjenu rasvjete, pročitajte u našem tekstu u kojem smo detaljno opisali kako birati svjetlo ovisno o prostoru i namjeni, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije