Ovako izgleda stan u New Yorku koji bi vas koštao 13.000 KM mjesečno

1
Radiosarajevo.ba
Ovako izgleda stan u New Yorku koji bi vas koštao 13.000 KM mjesečno
Foto: TikTok / Ally Sharpino pokazala stan koji plaća 7.000 dolara mjesečno

Ally Shapiro na TikToku je pokazala stan od 52 kvadrata u New Yorku koji plaća 7.050 dolara mjesečno (skoro 13 hiljada KM).

Inflacijom su mnogo skočile cijene nekretnina u svijetu, pa tako i u New Yorku koji se i ranije smatrao jednim od najskupljih gradova.

Popularna Tiktokerica odlučila je pokazati šta možete dobiti u ovom gradu SAD-a za sedam hiljada dolara (skoro 13 hiljada KM).

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

"Moja zgrada je povećala cijenu iznajmljivanja pa moramo da se preselimo. Stan ima 52 kvadratna metra", rekla je na samom početku videa.

U stanu je povezana kuhinja sa dnevnim boravkom, a Ally je istakla da joj se mnogo sviđa iako je mala.

Za neke nema krize: Bh. građani sve češće kupuju nekretnine u Turskoj

Za neke nema krize: Bh. građani sve češće kupuju nekretnine u Turskoj

Stan posjeduje i velike prozore iz kojih se vidi ulica. "Stan je na drugom spratu u kraju East Village tako da buku slušamo i u toku dana i noći", objasnila je.

Stan također ima spavaću sobu u kojoj se nalazi bračni krevet i noćni ormarić.

"Ormar dijelim s dečkom. Prepun je. Za taj novac čovjek bi pomislio da će biti više mjesta, ali ne, ovo je ormar. Moje cipele čak ni ne stanu unutra, svuda su. Ovo nije praktičan prostor za život s obzirom na to koliko naplaćuju stanarinu", zaključila je.

@allyshaps

Replying to @Teenie CLARIFYING A FEW THINGS! The apt is now listed at $7,050 for 590sq ft 1 bedroom. But truthfully even if i could afford it two people can’t comfortably live here. The apt was mine and then jordan moved in so its 99% my stuff and all of his is still in storage. We also both work from home and i run my biz out if here with all my samples theres no room! #nycapartment #nycrent #rent

♬ original sound - Ally Shapiro

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije