Zavirite u luksuzni stan Jelene Veljače: "Ovo je pogled koji je vrijedio cijelog stresa"

1
Radiosarajevo.ba
Zavirite u luksuzni stan Jelene Veljače: "Ovo je pogled koji je vrijedio cijelog stresa"
Foto: Društvene mreže / Jelena Veljača

Scenaristica i glumica Jelena Veljača u oktobru prošle godine otkrila je da je sa suprugom Vitom Turšićem kupila stan.

Njihova nova nekretnina nalazi se u samom srcu Zagreba te je okružena zelenilom.

Kako to biva, renoviranje stana je potrajalo pa su se Jelena, Vito i njena kćerka Lena tek nedavno uselili u svoj stan iz snova. Sada je Jelena pokazala kako je uredila svoj dnevni boravak, koji izgleda vrlo prozračno i u koji doprije puno dnevnog svijetla.

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Zukan Helez: 'Pozivam Dodika da se okani ćorava posla i da zajedno počnemo raditi'

Podsjetimo, Jelena je nedavno objavila video iz kupaonice. Pokazala je kako je uredila tu prostoriju. Ima zlatnu slavinu i tuš. Ranije je otkrila da joj je jedan od najdražih mjesta u stanu balkon tačno iznad jedne od najljepših ulica u gradu.

"Slobodan dan usred sedmice proveden na jednom od tri balkona // ovaj pogled je vrijedio cijelog stresa oko selidbe", poručila je. Prije toga, pokazala je i kakve je pločice izabrala za kupaonicu te neobični pod od epoksi smole na jednom od balkona.

Inače, ovo je prva zajednička nekretnina para koji se vjenčao u junu 2021. godine. Njih dvoje su se u februaru te godine zajedno uselili u stan u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Riječ je bila o stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici s najmom od 2000 eura (3.911,60 maraka). Godinu ranije, Jelenin stari stan u centru bio je oštećen u potresu koji je pogodio Zagreb, a ona je tad dio štete pokazala na Instagramu, prenosi Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije