Ovaj čovjek tvrdi da je sin princa Charlesa, njegov dokaz je slika - kraljice Elizabete

2
Radiosarajevo.ba
Ovaj čovjek tvrdi da je sin princa Charlesa, njegov dokaz je slika - kraljice Elizabete
FOTO: Facebook / Njegova fotografija tokom mladosti u poređenju sa mladom kraljicom Elizabetom

Australac kaže da nove fotografije dokazuju da je on skriveno dijete ljubavi princa Charlesa i vojvotkinje od Cornwalla Camille.

Simon Dorante-Day iz Kvinslenda je od 1990-ih tvrdio da je prvorođeno dijete princa Charlesa.

On vjeruje da to dokazuju nove fotografije na kojima se poredi on kada je bio mlađi i njegova navodna baka - kraljica Elizabeta.

Radončić: 'Bakir Izetbegović brani Novalića zbog Sebije'

Radončić: 'Bakir Izetbegović brani Novalića zbog Sebije'

'Sudovi uzimaju u obzir fizičke sličnosti i genetske osobine kada gledaju slučajeve očinstva, posebno kada DNK testovi nisu lako dostupni', rekao je za Seven News, a prenosi Daily Mail.

'Naravno da imam mnogo više dokaza od običnih fotografija da potkrijepim svoje tvrdnje - a sva moja istraživanja su provjerljiva i lako dostupna.'

Gospodin Dorante-Day je rođen u Portsmouthu, UK, 5. aprila 1966. godine i usvojen je sa osam mjeseci.

Oba djeda i baka gospodina Dorante-Daya radila su za kraljicu i princa Filipa u jednom od njihovih kraljevskih domaćinstava i on tvrdi da mu je njegova baka usvojila više puta i direktno govorila da je on sin Charlesa i Camille.

U slučaju Dorante-Daya navodi se da su Charles i Camilla započeli svoju blisku vezu 1965. godine, godinu dana prije nego što je u njegovom izvodu iz matične knjige rođenih piše da je rođen.

Tvrdi da je devet mjeseci prije njegovog rođenja Camilla bila odsutna sa britanske društvene scene, a Charles je poslan na put u Australiju.

Dorante-Day kaže da ga je Camilla držala do osmog mjeseca, skrivajući ga od svijeta uz pomoć kraljevske porodice i službenika za zaštitu.

Međutim, do osam mjeseci je postao prevelik da bi se sakrio i dogovoreno je da će ga kćerka člana kraljevskog domaćinstva - usvojena baka gospodina Dorante-Daya - usvojiti.

Gospodin Dorante-Day vjeruje da nedosljednosti u njegovom izvodu iz matične knjige rođenih i njegovo ime također dokazuju da je kraljevske krvi.

Historičar je navodno otkrio da bolnica navedena u izvodu iz matične knjige rođenih gospodina Dorante-Daya nije rodila nijednu bebu tokom cijele decenije kada je gospodin Dorante-Day rođen.

Dorante-Day također tvrdi da su roditelji navedeni u njegovom rodnom listu lažni. Vjeruje da su mu Charles i Camilla dali ime.

On tvrdi da su Charles i Camilla bili bliski prijatelji sa čovjekom po imenu Simon u vrijeme njegovog rođenja. Srednje ime gospodina Dorante-Daya je Charles, za koje vjeruje da je dato po njegovom navodnom biološkom ocu.

Gospodin Dorante-Day tvrdi da ima sjećanja na posjetu ženi - za koju vjeruje da je Camilla - kao dječak u Portsmouthu.

On se bori da Charles i Camilla obave DNK test očinstva od 2018. godine.

Gospodin Dorante-Day je rekao da "neće mirovati" dok članovi kraljevske porodice ne dovedu do kraja njegov slučaj.

'Moj prvi sudski spor bio je 2018. godine i moje pravne bitke traju do danas. Želim ovo da uradim na pravi način, kako bismo moja porodica i ja konačno dobili odgovore koje zaslužujemo', rekao je.

Ispod fotografija koje upoređuju gospodina Dorante-Daya i kraljevsku porodicu nekoliko ljudi je prokomentarislo da vide "porodičnu sličnost".

'Obrve i njihov položaj iznad očiju su još jedna slika u ogledalu', rekla je jedna osoba.

'Oblik lica sa strane i donje strane je vrlo sličan i jedinstven. To je ono što me je najviše pogodilo', napisala je druga osoba.

'Linija kose ista! Obrve iste! Nosovi isti! Oblik očiju isti!', rekao je drugi

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije