Ova tri znaka mogu upoznati srodnu dušu baš na Dan zaljubljenih

0
Radiosarajevo.ba
Ova tri znaka mogu upoznati srodnu dušu baš na Dan zaljubljenih
Foto: Pixabay.com / Sreća/Horoskop

Februar je mjesec ljubavi i romantike. Na dan zaljubljenih svi priželjkujemo lijepa iznenađenja, promjene i provode. Tri horoskopska znaka će imati najviše sreće 14. februara. Saznajte kome ovaj dan posvećen ljubavi i zaljubljenima donosi strast, ljubav i romantične iskre.

Bik

Vaša seksualna energija će biti pojačana. Na ljubavnom planu situacija je takođe stabilna pa ne morate da brinete o velikim promjenama tokom ovog perioda. Slobodne Bikove čeka pravo vrijeme da istraže svoje mogućnosti, a oni koji su u vezi mogu očekivati velike strasti.

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Fantastična utakmica i sedam golova u Mostaru: Zrinjski i Sarajevo priredili spektakl

Spoj planete romantike - Venere i planete moći - Marsa donijet će mnogo romantičnih trenutaka i strasti osobama u ovom znaku. Komunikacija sa boljim polovinama također će biti odlična, a razgovori koje ćete voditi mogu otkriti neke nove vidike.

Blizanci

Moć prilagođavanja Blizancima pomaže da budu pozitivni. Dan zaljubljenih će proteći u miru i nježnosti zbog nevjerovatnog samopouzdanja koje ćete posjedovati. Ovo samopouzdanje vam je potrebno da poboljšate svaku situaciju koja vas čeka na romantičnom planu. Slobodni Blizanci će svojim šarmom i harizmom privući zanimljive osobe, prenosi Blic

Sa druge strane, oni koji su u vezi, osjetit će jaču povezanost sa svojim partnerom. Ako vam ponekad stvari možda ne budu izgledale jednostavno, vaša energija pomoći će vam da lakše prebrodite neke naizgled nerješive situacije i da se sjetite razloga zbog kojih treba da budete zahvalni i radosni. Vaša kreativna strana izaći će na vidjelo u neželjenim situacijama.

Škorpija

Škorpije čekaju velike promjene na intimnom planu. Planeta sreće i porodice - Jupiter biće veoma blagonaklona prema njima i omogućiće im da uživaju u svim dobrim promjenama u svom ljubavnom životu.

Slobodnim Škorpijama Dan zaljubljenih može to promijeniti. A onima koji su u vezi, stvari na ljubavnom planu biće još bolje, donoseći im pozitivne promjene. Dan zaljubljenih će proteći u duhu slavlja. Čeka ih predivna romantična noć, a moguće je i iznenađenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije