Ovo su znaci horoskopa koji uvijek izaberu pogrešnog partnera

0
Radiosarajevo.ba
Ovo su znaci horoskopa koji uvijek izaberu pogrešnog partnera
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Postoje horoskopski znaci koji nepogrešivo biraju pogrešne partnere.

Jedni reaguju na seks privlačnost, drugi žive u svom svijetu i ne vide "znakove pored puta", a ima i onih kod kojih je 'racio' toliko jak da uvijek pobijedi onaj unutrašnji glas u nama.

Ovan

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Ivica Puljić iz Amerike: 'Ovo su informacije koje sam upravo dobio iz Ureda glavnog tajnika UN-a'

Znak koji uvijek reaguje na prvu loptu. Tako je i u ljubavi. On kada osjeti jaku seksualnu privlačnost ništa mu drugo nije bitno!

Praktični dio ličnosti, emotivni sklop kao i odnos prema partneru, Ovan jednostavno ne vidi. Ako i primijeti, gura pod tepih i vodi se seks instiktom što se na duge staze uvijek pokaže kao pogrešan izbor partnera. Za trajanje u dvoje ipak je potrebno malo

Ribe

Uvijek sve vide kroz ružičaste naočare. Partnera osećaju na duhovno emotivnom nivou. Tada su nepogrešive, ali realnu sliku partnera zaista ne vide. One žive u svom iskonstruisanom svijetu mašte, a partnera uklapaju samo u djeliće gdje njima odgovara.

Kada se desi buđenje - ono je bolno i jako. Tada skidaju naočare i shvataju da njihova slagalica ima puno nedostataka. Tada se povlače u sebe opet u neki svoj svijet.

Djevica

Za razliku od Ovna i Ribe donosi racionalne odluke kada je ljubav u pitanju. Emocija gotovo da nema. Takvim pristupom Djevica odabere odgovarajućeg partnera kada je upitanju praktični dio života, ali vremenom počinje da fali emotivna spona koja povezuje dva partnera.

Tada se Djevica budi i shvata svoju grešku. Često i tada pristupa racionalnom rješavanju problema što opet vodi u istu grešku jer ne uključuje ljubav i emotivnu intuiciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije