Ova tri horoskopska znaka bi do kraja 2023. mogla bankrotirati: Pazite kako trošite novac

0
Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka bi do kraja 2023. mogla bankrotirati: Pazite kako trošite novac
Foto: Pexels / Kovanice

Dok neki horoskopski znakovi mogu očekivati da će im na kraju jeseni finansijska situacija biti bolja nego na početku, drugima će pogled na novčanik u naredna četiri mjeseca biti jako težak.

Jesen je uvijek period kad nekako počinjemo sumirati godinu. Godišnji odmori i ljetne radosti su iza nas, stiglo je vrijeme za povratak na posao, a s time sve više razmišljamo o finansijama.

Stalne najave o inflaciji i poskupljenju svakodnevno nas tjeraju da se zapitamo kako ćemo mi isplivati iz svih troškova. Dok neki horoskopski znakovi mogu očekivati da će im na kraju jeseni finansijska situacija biti bolja nego na početku, drugima će pogled na novčanik u naredna četiri mjeseca biti jako težak.

Pogledajte kakva je kolona na granici na izlazu iz BiH. Posebno se izdvajaju tri granična prijelaza

Pogledajte kakva je kolona na granici na izlazu iz BiH. Posebno se izdvajaju tri granična prijelaza

Ovi horoskopski znakovi naći će se pred financijskim izazovima koji bi ih mogli stajati živaca, ali im i u potpunosti isprazniti novčanike.

Lav

Lavovi su ove godine bili široke ruke i prema sebi i prema drugima, zbog čega kad podvuku crtu jesen ne dočekuju u najboljem finansijskom stanju. Iako im se svidio luksuzniji život, njihove finansijske prilike nisu takve da bi im omogućile dugotrajnije uživanje.

Trošit ćete više no što biste trebali, a takav pristup mogao bi dovesti do dugova. Razmislite o štednji i u dogovoru s ukućanima smislite racionalan plan trošenja.

Ova tri horoskopska znaka su najveći izdajnici Zodijaka

Ova tri horoskopska znaka su najveći izdajnici Zodijaka

Djevica

Čitavu 2023. godinu Djevicama se nije preporučivalo da donose važne odluke vezane za finansije, a to se naročito odnosi na jesen. Nemojte investirati, kupovati srećke i podizati kredite. Djevice će morati racionalno upravljati svojim budžetom i ne trošiti bezumno. Iako bi vam u poređenju s ostatkom godine jesen mogla biti malo finansijski lakša od ostatka godine, svejedno nije vrijeme za opuštanje i trošenje, već za paženje na svaki cent.

Ribe

Do kraja godine očekuju vas neočekivani troškovi koji nisu bili uračunati u budžet. Zato se vrijedi uzdržati od rasipništva i racionalno raspodijeliti finansije.

Svjesni ste da isključivo napornim radom i trudom možete doći do ostvarenja ciljeva pa ćete zasukati rukave i primiti se posla. Zato bi vam 2024. trebala biti nešto lakša.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije