Hm... / Ova 4 znaka horoskopa najčešće "zaborave novčanik"

30. 04. 2022. u 11:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Plaćanje računa na prvom sastanku mnogima može biti najneprijatniji dio večeri.

O ovoj temi se često vodila i rasprava, da li račun treba da plati muškarac ili žena, ali šta kaže astrologija?

Postoje horoskopski znaci koji jednostavno ne vole da plate večeru na prvom sastanku.

Evo o kome je riječ:

Jarac

Postoje ljudi koji uživaju u "dobroj cijeni" svaki put kada kupuju. To zaista jesu Jarčevi. Oni su najsrećniji kada dobiju dodatni popust ili nešto besplatno gdje god da krenu.

Ova navika može biti posebno neprijatna na sastanku kada neke žene odbijaju da plate večeru i nadaju se da njihova ljepota može platiti za dvoje.

Vaga

Vage su ženstvene i nježne i dok se to veoma cijeni u vezi, one moraju da se zalažu za jednakost na prvom sastanku i izvuku svoje novčanike da plate svoj dio, piše Mondo.

Ipak, istina je da žene u ovom znaku žele da trepnu i na taj način učine da vi platite cijeli iznos.

Strijelac

Bilo da se radi o muškarcima ili ženama kojima vlada ovaj znak, srećni su što im partneri plaćaju večeru. Neki Strijelčevi čak idu toliko daleko, da naručuju najkvalitetnija jela i najbolja vina kada su sigurni da bi njihov sastanak bio isplativ.

Ovo može biti jako neprivlačna osobina.

Rak

Neki Rakovi se mogu ponašati pomalo nepravedno prema svojim partnerima. Uvijek možete računati da će Rakovi biti oprezni sa svojim novcem. Oni nikada ne bi izvadili svoj novčanik da plate.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA