Horoskop do 3. maja: Neki će uživati u romantici, a ovaj znak u svađama

0
Radiosarajevo.ba
Horoskop do 3. maja: Neki će uživati u romantici, a ovaj znak u svađama
FOTO: Pixabay / Ilustracija

Objavljen je sedmični horoskop koji važi od 27. aprila do 3. maja.

Znak sedmice

Bik 21. april - 21. maj

POSAO Shvatit ćete da vam se otvaraju novi putovi uspjeha. Ne oklijevajte jasno reći da ste spremni preuzeti inicijativu. Izbje­gavajte savjete onih koji ne mogu riješiti ni svoje probleme, a vole drugima pametovati.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

LJUBAV Imat ćete velika očekivanja od voljenog. Novi događaji predstavljat će pozitivnu prekretnicu u vašem zajedničkom odnosu pa ćete se još više zbližiti. Partnerov savjet i podrška bit će dokaz da pokraj sebe imate osobu na koju možete računati.

ZDRAVLJE Vedri ste i optimistični!

Ovan 21. marta - 20. aprila

POSAO Odlučnost i motivacija gurat će vas prema poslovnim vrhuncima. Ni prepreke kojima ste izloženi neće vas spriječiti da ostvarite naumljeno, piše story.hr

LJUBAV Od 3. maja Venera u vašem znaku potaknut će vas na otkrivanje osjećaja. Brakove će osvježiti dah romantike, a veze zahvatiti vrtlog strasti.

ZDRAVLJE Bit ćete skloni alergijama.

Blizanci 22. maja - 21. juna

POSAO Merkur ulazi u vaš znak pa ćete os­tavljati dojam samopouzdane osobe, čak i ako se tako ne osjećate. Sve što budete govorili zvučat će smisleno.

LJUBAV Humorom ćete pridobivati tuđe simpatije i zabaviti se u društvu koje će biti po vašem ukusu. Ljubavni život bit će ispunjen romantikom.

ZDRAVLJE Osjećat ćete jači psihički umor.

Rak 22. juna - 22. jula

POSAO Za kvalitetan rad bit će vam važno da imate mir i da vam niko ne visi nad glavom. Manje ćete se isticati i izbjegavati veće odgovornosti.

LJUBAV Zaljubljenima se savjetuje promišljeniji pristup. Ne pretjerujte u izljevima osjećaja, a neke informacije zadržite za sebe. Ako ste u braku, moguće su svađe.

ZDRAVLJE Solidno.

Lav 23. jula - 22. augusta

POSAO Od 30. aprila mogući su pozitivni zaokreti u karijeri, osobito ako vaš posao ima veze s timskim radom. Lakše ćete ostvarivati planove.

LJUBAV Ako ste prekinuli vezu s part­nerom, razlozi svađe sve će više blijedjeti, a jačati želja da opet budete zajedno. Samci će upoznati vrlo zanimljivu i inteligentnu osobu.

ZDRAVLJE Poboljšava se.

Djevica 23. augusta - 22. septembra

POSAO Merkur će smanjiti vašu radnu djelotvornost pa biste mogli povući neke pogrešne poteze. Potpisujete li neke dokumente, detaljno ih pročitajte.

LJUBAV Zaboravite ponos i taštinu. Ako ste se posvađali s partnerom ili prekinuli vezu, nije sve izgubljeno. Napravite prvi korak prema pomirenju!

ZDRAVLJE Čuvajte se viroze.

Vaga 23. septembra - 22. oktobra

POSAO Opredijelit ćete se za nov način djelovanja koji će preusmjeriti vašu budućnost. Uvelike će vam koristiti prijatelji na utjecajnim položajima.

LJUBAV Otvoren razgovor s partnerom raščistit će nedoumice, a vi ćete shvatiti da su vaši strahovi bili pretjerani. Samci se dvoume između dvije prilike.

ZDRAVLJE Nervozni ste.

Škorpion 23. oktobra - 21. novembra

POSAO Dnevni ritam bit će ubrzan, ali vam to neće mnogo smetati. Sve što budete radili, činit ćete s mnogo žara i želje da date najbolje od sebe. U tome ćete i uspijevati.

LJUBAV Što više budete razgovarali s bližnjima, to ćete se osjećati bolje. Izbacit ćete negativne osjećaje i shvatiti da je tako bolje nego ih potiskivati.

ZDRAVLJE Osjećat ćete se odlično!

Strijelac 22. novembra - 21. decembra

POSAO Očekuje vas mnogo napornog rada, ali ništa nećete postići bez plana. Haotično poslovanje, odgađanje obaveza i nepridržavanje rokova loše će utjecati na vaše rezultate.

LJUBAV Od 3. maja imat ćete mnogo razloga za veselje. Srest ćete osobu o kojoj maštate i shvatiti da se dobro slažete i dopunjujete.

ZDRAVLJE Zdravije se hranite.

Jarac 22. decembra - 20. januara

POSAO Bit ćete iznimno kreativni, sa izraženim smislom za estetiku, dizajn i marketing, što će vam pomoći u postizanju rezultata. Koncentracija će vam biti sjajna.

LJUBAV Pri­mijetite li da ste partneru stali na žulj, radije se povucite i smirite. Izbjegavajte svađu i nametanje svoje volje. Igrajte na kartu strasti i senzualnosti.

ZDRAVLJE Puno ste bolje.

Vodenjak 21. januara - 18. februara

POSAO Radni dani bit će krcati sastancima, telefonskim pozivima i razgovorima pa će vam biti nužna psihička izdržljivost. Bit ćete iznimno uspješni.

LJUBAV Uživat ćete u neočekivanim ljubavnim raspletima. Simpatija vam sve više znači, a partner u vezi pruža mnogo potpore. No poradite na boljoj komunikaciji.

ZDRAVLJE Vitalni ste i izdržljivi.

Ribe 19. februara - 20. marta

POSAO Ljutit će vas nekorektnost kolega ili nepravde na poslu. Pazite da od 30. aprila ne potonete dublje u probleme.

LJUBAV Zajednički interesi ojačat će spone koje vas povezuju s partnerom pa nije isključeno da oboje krenete u neki posao. Slobodnima se sviđa neko poslovno uspješan.

ZDRAVLJE Do­bro, ali smanjite psihofizička naprezanja!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije